fredag 15 juni 2012

Nu är sommarlovet här!

Efter en förvånansvärt lugn och välorganiserad morgon, om man bortser från att Tonåringen ringde hem och förklarade att hon tänkte skita i sin avslutning och ville bli hämtad klockan åtta och om man bortser ifrån att Pappan råkat köpa två "flicktröjor" med kort midja och trekvartsärm istället för vanliga t-tröjor så att Mamman fick dyka ner i lådorna och leta fram andra kläder (samtidigt som hon vek sej dubbel av skratt, förlåt Pappan).

Skolavslutningen (som ni kan se bilder och filmer från här>>) var också underbart lyckad. Båda papporna och småbarnens farfar och farmor B var med i kyrkan. Papporna var följde sedan med hit och käkade jordgubbar (tradition sen nio år tillbaka i det Shannarianska hushållet). Även mammsen, som varit en snäll mormor och hämtat Tonåringen inne i Lilla Staden, hann få i sej lite jordgubbar (och diska lite åt Mamman) innan hon gick till jobbet.

 

Tonåringen lämnade aldrig sin avslutning för resten. Det hela handlade tydligen om att musikläraren plötsligt fått för sej att hon inte skulle få sjunga i kyrkan efter att ha tränat i flera veckor för att inte det gick att koppla datorn till kyrkans ljudanläggning!? Vilket han vetat om i flera år!!! Han fick dock svar på tal av flera elever och det slutade med att Tonåringen sjöng (och fick massor av beröm) och han kompade. =)

Pappan stannade kvar till sena natten och tog hand om både matlagning samt disk så att Mamman kunde gå med de små bort till kompisarna längre ner på gatan (och där sitta i solen och njuta tillsammans med kompisarnas mamma)!


När så ungarna kom i säng slog Mamman på fotbollen, vilket hon inte skulle ha gjort... Precis som förra gången Sverige spelade och jag satte på matchen för att kika så tappade de allt grepp. Förlåt kära fotbollssverige! ;)

Antar att jag skulle hållt mej vid den här fotbollsplanen istället...

Nu, kära BP, så får du förklara för mej vilket lag jag ska hålla på när jag inte kan hejja på Sverige längre! ;)

1 kommentar:

BP sa...

hahahaha!!!! Sorry Shannara, du borde nog inte ha tittat;-) Men jag tackar för länken:-)
Jag kan ge dig tre förslag, helt ovenskapliga: Tyskland, Spanien och England med en liten varning även för Ryssland.

Detta sagt av en enastående fotbollsexpert som ligger på 12:e plats i det interna tipset på jobbet med totalt 30 deltagare.
Med andra ord - välj laget med de snyggaste spelarna och det är onekligen Italien;-)