lördag 23 juni 2012

Mammans nygamla motto!

Fullt ös medvetslös, Mammans motto den här sommaren! ;) Idag har vi haft besök av S Sthlm, tre av hennes fyra änglar, hennes kusin med man och tre ungar!

Första passet vid matbordet, sju barn mellan 1 ½ år och 8 år. Pancakes funkar bra till lunch när många ska utfodras! ;)   
Minstingen i huset idag var blott tre månader, Mamman har snosat bebis! Men ni behöver inte vara oroliga, Mamman har gjort sitt för att befolka världen! ;)

Källarrace medan de vuxna rotar runt bland kläder och saker!

Hela sex säckar samt två kassar med kläder, en "åk/gunghäst", en barnmatstol samt en resematstol och en gungstol för småttingar flyttade härifrån idag. Kanonskönt att bli av med det!!! Dessutom sparar det både miljö och pengar när sakerna far runt på det här viset (vi fick även en del kläder hit).

På väg till grannen för att titta på fiskarna i dammen...

...inte helt lätt att få barnen att förstå att det inte går att ta med skrinda och  trehjuling upp dit. =)
  

Car vs Bike
  

Några intensiva timmar blev det innan de for tillbaka till S föräldrar. Härligt!

Men luften gick ur Mamman en aning så både hon och Lillen slumrade till en sväng. Stackars lillgrabben var helt slut efter att ha slagit i huvudet tidigare under dagen (och ja, jag kollade upp så han inte hade hjärnskakning innan han fick sova). Snufflan drog runt på skrindan med sin lillebror och den andra treåriga grabben och Lillen skulle kliva i efter att ha varit ur och hämtat en sak. Snufflan uppfattade inte detta utan sprang iväg då han höll på att klättra i vilket resulterade i att han landade med bakhuvudet först på asfalten. Den största bula Mamman någonsin skådat dök upp lika snabbt som på tecknad film. Fyra cm i diameter och nära två cm hög!!!

Nåväl, ispåse, tröst och lördagsgodis löste det hela bra även om han fortfarande har så ont så han inte kan ligga på rygg eller ta i bakhuvudet. =( Stackars Mammans älskling!

Sexåringen blev kvar en natt till hos Kusinen, vilket ställde till vissa problem här hemma då avundsjukan sken igenom hos både Åttaåringen och Snufflis. Nu sover alla små i alla fall och Mamman ska försöka ta sej i säng före midnatt ikväll! =)

1 kommentar:

BP sa...

Här gapar jag samtidigt som jag suckar... djupt!
Vilken dag!
Undrar bara om minsta minstingen är S:s avkomma eller...
Ja åsså hoppas jag att M:s bula slår rekord - typ Guiness. Jag menar vilken himla tur att det inte blev en hjärnskakning, då får han gärna slå rekord i bulatillverkning i stället;-)