lördag 9 juni 2012

Gladiatorerna! =)

Idag blev det en lång dag som började ganska tidigt med frukost och packning av lite festis och annat gott. Vid tio bar det av mot Stora Staden och Löfbergs Lila Arena, med ett snabbt stopp vid ett apotek på vägen.

Då vi skulle kliva in på läktarna, riktigt högt upp, så blev det aningens problematiskt... Det visade sej nämligen att Sexåringen är fruktansvärt höjdrädd och blev stel som en pinne då han råkade titta ner. Inte alls konstigt, det var äckligt brant! Han tog ett par djupa andetag och högg tag i Pappans trygga hand tills vi satt på våra platser.
 
I lite drygt fyra timmar satt vi sen och tittade på då de filmade ett avsnitt av nästa säsongs "Gladiatorerna" (och gissa hur lätt det är med urinvägsinfektion???). Barnen var skötsamma och stämningen inne på arenan var på topp.

 
Det var riktigt kul att få se hur en inspelning går till. Omtagningar med Gry och ordningen allt spelades in, en publicoach som höll igång publiken, ett enormt crew som slet som djur för att hela tiden ändra scenerna, gladiatorernas (och den ena domarens) spexande samt de enormt fokuserade utmanarna. Toppenskoj!


 
Trots lång väntan och omtagningar var barnen duktiga HELA tiden. Fokuserade under tävlingsmomenten och Snufflan som skrek för allt vad tygen höll "HEEEJA TOOOR!" varje gång hennes favoritgladiator dök upp i någon gren. Sötnöten min! 
Nu får ni se massor av bilder, tyvärr av dålig kvalité för vare sej kameran eller mobilen fixade allt ljus, avstånd och rökmaskiner. Håll till godo!


 
Efter inspelningen blev det besök på närmaste McDonalds. Stora Brorsan blev upphämtad av sin (och Tonåringens) far för att gå ut och käka samt gå på bio. Pappan skjutsade Tonåringen till en kompis och vi övriga for hem där det blev fullt ös fram till alldeles nyss. Nu börjar Mamman se i kors.

Sov Gott världen!

1 kommentar:

BP sa...

Vilken fantastisk bildkavalkad från Gladiatorerna!!! örstår inte hur du fixade det med en liten pocketkamera. Mina bilder blir då alltid så psykedeliska om man säger så.
Vilken härlig kväll ni kunde bevittna!

PS. Är det du som lider av urinvägsinfektion. Grrrrrr i så fall. Har haft den åkomman två gånger i mitt liv, å tro mig jag minns den med bävan!!! Hoppas att du käkar penicillin nu så tt det går över. DS Kram