onsdag 13 juni 2012

Från lugnt till storm!

Efter en förhållandevis god och lång natts sömn så kände Mamman sej redo för dagen då hon klev upp. Morgonen flöt på bra, barnen gjorde vad de skulle. Matsäckar packades (de sista för det här läsåret), sittdynor letades fram och Bröderna Bus vandrade nöjt med sina väskor (packade med panncakes, melon, kakor och annat smått och gott) samt klasskamrater ut för en heldag i skogen!

Allt våldsamt regnande har gjort djupa fåror. Spännande tyckte de små! =)
 
Mamman lämnade Lillen och sedan var det dags för läsårets sista utvecklingssamtal, den här gången för Snufflan.

Mamman fick veta vad hon redan visste, Lillan vet vad hon vill och det är inte alltid positivt, hon får sina skrikutbrott (som går över bara hon får vara i fred) och hon vill gärna bestämma hela tiden. Hon har ett stort ordförråd och vet hur man använder språket, hon har bra grov- samt finmotorik. I stort sett är allt bara bra, även om hon skulle behöva lära sej att vara lugnare ibland. Hon är ju inte fem år fyllda än, så Mamman är inte alltför nervös... ;)

Efter samtalet passade Mamman på att ta en lång promenad, härligt!
 

  
Trots att Mamman sovit så gott i natt så somnade hon igen när hon kom hem. När hon vaknade en timme senare så blev det bråttom till jobbet, där det var lika trevligt som alltid! =)

Väl hemma var kaoset ett faktum!

De två små satt i badet och skrek, Tonåringen hade fått ett migränanfall och på hallgolvet trängdes halvätna matsäckar med kläder, skor och ett ton gräs som slagits ur fotbollsskorna innan Bröderna Bus följdes till träningen av Stora Brorsan.

Det tog sin lilla tid att få hem Bröderna Bus, tvätta barnen, få Bröderna Bus genom duschen, plocka undan och få i alla kvällsfika. Nu är Mamman helt slut och hoppas natten blir lika lugn som den förra! ;)

1 kommentar:

BP sa...

E är en väldigt speciell tjej, det har jag sagt förut! Troligen somnade du lika gott i natt som tidigare efter allt röjande. Än en gång beundrar jag din styrka!