lördag 30 juni 2012

Mys, inställda planer och bus

Efter att hela lördagsförmiddagen tillbringats ömsom i sängen och ömsom framför en tv eller dator med en massa mycket mysande (och kivande mellan kidsen) så fixade Pappan både disken och maten (korvstroganoff och ris). Därefter jagades alla sex ungar ut, de två stora försvann någonstans medan de fyra små gick med Mamman och Pappan för att handla lördagsgodis.

Sen busades det en massa på utsidan fram till regnet började ösa ner.

Nu är det smultrontider, smaskens!
  

Vi skulle ha badat idag, men trots att värmen fanns i luften, solen var varm när den tittade fram bland molnen så var inte vädret riktigt på vår sida. Inte kul att bada i regn och blåst!

Av någon anledning slocknade både Mamman, Lillen och Lillan mellan halvfem och halvsex. Konstigt!? Under tiden hade Pappan gjort en hel massa munkar så att det blev fika (och lite fika till utflykten imorgon) när vi vaknade.


De tre små drog sen med Mamman ut igen medan de tre stora parkerade framför varsin dator.

Förlåt alla ni som lider av spindelfobi, men den här är faktiskt ganska fin. Sexåringen rusade som en raket upp i lägenheten för att hämta kameran när han fann den. =)
  
På jakt efter mer smultron!
  
Dagen ute avslutades med diverse gymnastiska övningar innan det var dags att gå in och käka nybakade baguetter och sallad med ost och kräftstjärtar i, saknades bara ett glas vitt till det. ;)

Sent omsider hade ungarna krupit i säng och Mamman läst ett kapitel till i boken. Nu sover äntligen de små och trots att det är söndag imorgon måste Mamman ställa klockan för att börja tvätta i tid för att hinna med ett par maskiner innan småbarnens farmor dyker upp vid halvtio och vi ska ut på äventyr i Glaskogen! =)

2 kommentarer:

BP sa...

Du har uppenbarligen samma aprilväder som vi :-(
Å gymnastikövningarna påminner om hur vig jag var för XX år sedan;-)
Sov gott nu Shannara. Det tänker ja göra zhhhhhhh

4U2 sa...

Det kallar jag att leva intensivt, kul, trevligt :)
Vädret, jag det verkar vara på lekhumör. Har inte kunnat sitta (ligga) i ute stolen en enda gång än för skall jag då kommer moln eller det börjar regna. Semester finns inte i år (ja, jag är hemma sjukskriven men man vill ändå göra något:( Har inte ens ett litet barn att gosa med, kanske får jag låna ett av dina? Avlasta dig lite? Kunde jag skulle jag erbjuda mig att hjälpa dig tvätta för gud vad det är tråkigt och du borde slippa då och då.
En varm sommar kram!