tisdag 12 juni 2012

Dåligt med syre

Tisdagen började bättre än gårdagen tack och lov. =) Trots att Mamman har haft fruktansvärd värk hela natten och plågas av den ännu. Värme och sol emottages tacksamt!

Mamman kom ihåg både badkläder, matsäck och glasspengar till Åttaåringen som idag skulle besöka badhuset samt Furuskogsparken i Lilla Staden med hela sin klass. Mamman lyckades lämna de små i någorlunda tid också. =)

Därefter gick luften ur Mamman totalt och hon bara blev sittande, stirrande rakt fram. Förmiddagen försvann utan att hon orkade lyfta ett finger här hemma. =(

Klockan två var all småbusen hemma igen och ville inte alls gå in så de tillbringade två timmar i sin koja på gården med en bullpåse och kalla korvar medan Mamman diskade och stekte american panncakes till kvällsfikat samt till Bröderna Bus som ska till skogen med skolan hela dagen i morgon.

Barnen gjorde sedan ett snabbt besök inne för att fylla på magen innan de gick ut igen, tillsammans med Tonåringen den här gången. Mamman fick lite tid till att röja undan efter maten och rasta snabeldraken en snabb sväng (inte värt att ta för mycket på en gång, han kan ju få ont i magen av allt grus ;) ).

Nu har Mamman tillbringat en timme och fyrtiosex minuter med att torka rumpor, borsta tänder, leta mjukdjur, tjata om datorn och läsa. Om nu bara ungarna kunde bli tysta och Tonåringen ta sej ut ur duschen så jag kan få komma in där och sen få glida ner i sängen. Sååå trött! Hela tiden, sjukt jobbigt...

1 kommentar:

BP sa...

Ja lite bättre blevju den dagen. Förstår att du är trött. Du får ju knappt någon sömn!!!
Du är verkligen en superwoman!!! Hur du orkar.. ja det kan jag inte ens föreställa mig... Kram!