torsdag 5 maj 2011

Underbara disk!

Ibland är det underbart att diska!

"Jaha, nu har hon blivit galen på riktigt!" tänker alla som känner mej nu... ;)

Men när Mamman suttit vid bordet och ätit (grillade kycklingfiléer, potatisklyftor med sourcremekrydda samt physallis, i brist på grönsaker) tillsammans med alla sina sex ungar som skött sej utomordentligt bra, samtalat om dagen utan att avbryta varandra, tackat för maten, smugit iväg ut ur köket och lämnat Mamman med disken så kändes det inte ens jobbigt att genast ta itu med uppgiften "röja köket".

När sedan underbara tonåringen sjunger i sitt rum (vägg i vägg med köket), Lillan parkerar sej framför barnprogrammen, de tre större bröderna bus går ut och Godingen kommer tillbaka till köket med ett leende på läpparna, ger Mamman en kram och sedan böjer sej in i sopskåpet, drar fram en ny påse och börjar sätta i den i sophinken åt Mamman då är Mamman mitt i sitt paradis trots att händerna ligger i blöt, eksemen på händerna svider och kroppen värker. Hon vill inte ha det på något annat vis, hon vill inte byta mot alla rikedomar i världen!

Att Mamman sovit gott i natt, morgonen gick smidigt och dagen varit lugn (Mamman har bara slappat) hjälper nog allas humör även det! =)

1 kommentar:

BP sa...

Jag har ju alltid sagt att diska är det bästa jag med. Å mitt vuxna barn byter också soppåse OCH slänger soporna i sopnefkastet;-)