söndag 22 maj 2011

Party on dude

Precis före sex igår kväll anlände K och vår chaufför i en gammal volvo nere på gårdsplanen, jag pussade god natt på de ungar jag kunde hitta ute på gården och hoppade in i framsätet med väska och påse innehållande skrammel. ;)

Vägen in till Stora staden och "tjejkvällen" gick via K:s föräldrar eftersom ett av stona där fölat bara ett par timmar tidigare.

En liten söt gosse, eller ja, jag tyckte han var söt de andra skrattade mest åt hans öron, ben och krull... =)

Passade såklart på att fota fölet som föddes i torsdags också...

Så fort jag klev innanför dörren hos syster så trycktes jag ner på en stol, fick snedbena och "plattat" hår.

Det sminkades och fixades för fulla muggar i varje vinkel och vrå. ;)

En del av kvällen tillbringades med att köra Singstar eller något liknande. Jag kan ju säga som så att vid det laget hade jag noll röst kvar. Hade det inte varit så så hade ju naturligtvis jag vunnit, big time! ;)

Rockade fett gjorde jag i alla fall på Super Mario Bros (8-bit) som i ren frustration startades då sångrösterna tog slut.

Den största delen av kvällen hos syster tillbringades med att prata och skratta magmusklerna fördärvade (och dricka den underbart goda bålen som en av mina systrar slängt ihop).

Vid elvasnåret dök syrrans gubbe och en polare upp för att ta följa med oss in till centrum. "Fixa er nu så vi kan åka" kläcker han... Jaha, ja... Här har vi plattat, sprayat och målat halva kvällen... Hmm... ;)

Efter att ha kollat in krogarna så hamnade vi på Harrys fram tills de stängde. Jag satt mest och skrattade åt de andra och försökte prata med ett par stycken bekanta ansikten som jag inte sett på flera år. Samtalen lät typ såhär:

"Krax krax"
"VA?"
"Kraxkrax harkel krax"
"VA?
"KRAX KRAXELIKRAX"
"Jaha, okej..."

Jag hade en underbart trevlig kväll, trots avsaknad av röst (antar att de andra njöt av att slippa skavsår i öronen ;) ). Tack så mycket tjejer! Hoppas vi gör om det snart igen! =)


När man kommit i säng klockan fyra så blir man inte direkt jättelycklig av att vakna nitton minuter över sex. Tack och lov lyckades jag somna om! =)

Efter att syster och hennes gubbe bjudit på frukost och vi suttit och babblat en bra stund så dök de stora barnens pappa upp för att köra mej och K hem (naturligtvis var mina stora ungar med också).

Hemma var det lugna gatan, men tyvärr började det regna så att vi inte kunde gå på invigningen av det nyrenoverade gamla badhuset nere vid hamnen. Vi mysade, käkade pannkakor och städade lite lego istället.

Nu sover de små sen nästan en timme tillbaka och jag ska förpassa mej till min sköna säng så att jag orkar med alla tusen saker som ska avklaras den här veckan (typ flera besök till sjukgymnast, telefonsamtal till diverse inrättningar, öppet hus på förskolan, utvecklingssamtal, föräldramöte och allt annat som brukar hopa sej då terminen går mot sitt slut).

Sov Gott godingar!

2 kommentarer:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Låter som att du haft en toppen kväll! Det är du värd!

Kram kram

BP sa...

Låter som en kanoooooonkväll, som du verkligen var värd tusen gånger om!!!!!
Krya på dig nu eller så tar du några stänkare till, det hjälper visst för tillfriskningen... och utvrcklingssamtal;-)