onsdag 18 maj 2011

En dag full av måsten

Äntligen har Mamman lyckats trycka ner rumpan på en stol efter en dag som gått i hundratjugo...

Började med att tvätta, fixa frukost, bädda (eller vad man ska kalla det), tvätta mera, diska, skicka ett gäng ungar, lämna två barn och besöka tvättstugan en gång till. Därefter for hon till Lilla Staden för att ta foton till nytt körkort (herregud vad Mamman ser ut), fixa ett par nya tights och strumpor till tonåringen (undrar om hon äter kläder, för inte äter hon skollunchen i alla fall) samt brallor till sjuåringen och gå på sjukgymnastiken.

Väl hemma hade klockan blivit lunch, Mamman vek den sista tvätten och sen fixades det hemgjord kycklingsallad till lunch. Med den i magen smet Mamman över till "nya" grannen och hämtade andan en stund innan det var dags att få hem alla ungar, se till att de fick mat i magen, packa dem i bilen och köra ut i skogen för att titta på ett hus.

Huset har potential, men Mamman vet inte riktigt om hon är beredd att lägga ner allt det arbete som behövs för att hon ska trivas med det... Byta tak, bygga väggar, tapetsera, renovera badrum o.s.v. Får sova lite på det!

Nu vill Mamman bara sova efter två underliga nätter, tror vi har haft "något" på besök här i huset... Dessutom har Mamman dragit på sej kidsens förkylning och sitter här, snörvlandes med huvudvärk, hosta och begynnande halsont.

Kan ni vara så söta och hålla en varsin tumme för mej inför lördagens händelser? ;)

3 kommentarer:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Håller tummarna!

Kram kram

Sandra sa...

Läser din blogg varje dag men nu var det länge sedan jag kommenterade.
Håller tummarna för det du ska göra på lördag.
Om du skulle köpa hus har du ngn som kan hjälpa dig med renoveringen? Jag har sådan tur som har en svärfar som tex just nu är här och målar huset;)
Sköt om dig och alla barnen!

BP sa...

Köpa hus - wow!!! Du har då storslagna planer. Men att köpa ett renoveringsobjekt och samtidigt ta hand om sex ungar - nej det får jag då inte ihop.

Nu vet jag inte vad du ska göra på lördag men självklart håller jag tummar och tår. Är så van att hålla mina "extremiteter" de senaste månaderna - jg går på autopilot liksom;-)