måndag 30 maj 2011

Tonåringen är INTE lättmutad

Efter en förmiddag fylld av "massa-måste-göras-saker" såsom avfrostning av frys (kan vara en fördel om den går att stänga), tvätt (igen, men lättare att tvätta fyra maskiner åt gången istället för tio), hemsläpning av mat (tur att man har bärhjälp att tillgå om man ber snällt) och diverse annat tråk så bestämde sej Mamman för att skämma bort ungarna lite.

Så efter att ha ätit upp korven gjord på barn (se inlägget innan) så lyckades Mamman få med sej alla sex älsklingarna ut på gården (och tonåringen är INTE lättmutad kan jag lova) där hon serverade både hallon (anledningen till att tonåringen till och med satt vid samma bord som de andra huliganbarnen ;) ) och jordgubbar! =)
Efter att det delikata fikat intagits så försvann de fyra stora barnen illa kvickt och de två små lekte snällt i solen, vilket gav Mamman ett ypperligt tillfälle att börja läsa den senaste boken hon lånat på bokbussen.


Efter att ha läst ett helt kapitel utan avbrott kom Snotti tassandes och frågade om Stora brorsan fick ta ut vulkanen och starta den. Mamman sa ja på villkoret att alla sedan snällt skulle förpassa sej inomhus då klockan hunnit bli sju.

Spännande värre! Lite fjutt blev det på den tillslut!

Efter att smidigt ha fått fyra barn i säng på mindre än en timme passade Mamman på att först prata med Sthlm ett bra tag för att sedan tassa över till grannen och "tôla" en stund.

Efter att ha varit i farten hela dagen idag så känner Mamman att morgondagen inte kommer att gå i många knop. Efter utvecklingssamtalet på morgonen tänker Mamman bara ta det lugnt och rå om sej själv innan det är dags att göra barnaskaran fulltalig på hemmaplan igen!

1 kommentar:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Ser otroligt gott ut! Vilka underbara bilder!

Kram kram