fredag 20 maj 2011

Sjukt tråkigt med dyr bensin

Det är så sjukt tråkigt att bensin är så dyrt och att bensin inte direkt är bra för vår omgivning.

Mamman upptäckte nämligen idag att det nog var alldeles för länge sedan som hon tog barnen på en åktur. Det är hur mysigt som helst att ge sej ut på vägarna när alla sjunger med, pratar och skrattar. På något vis hinner Mamman lyssna bättre på ungarna i bilen än hemma, kan ju bero på att ingen familjemedlem tar sej någon längre väg fastbältade i en bil kanske. ;)

Orsaken bakom bilturen var att de stora barnen skulle lämpas av hos sin far, vägen dit gick via köpcentret i Stora Staden så Mamman blev några tusenlappar fattigare och alla barnen plus bilen blev mycket gladare (tur att det inte krävs mer än lite underkläder och avslutningsutstyrslar för att de ska vara nöjda =) ). ;) I vanlig ordning så skötte sej kidsen exemplariskt, i alla fall om man bortser från den stunden då Lillen försökte bryta sej ur vagnen med ett vrål, den stora grabben skuttade runt som en tvååring, mellangrabbarna vägrade lämna telenorbutiken och Snufflan fick ett tresekunders utbrott då hon inte fick köpa lila nagellack... Ehrm... Nåväl, de kom inte bort, förstörde ingenting, tjatade inte och bråkade inte med varandra i alla fall! =)

Efter halva vägen hem fick Mamman svänga in på macken för att lösa ut sin syster som åkt ifrån plånboken. Tur att båda åkte åt motsatt håll för att komma hem. =)

Hemma möttes skaran av Pappan som snällt ska få ta hand om sina ungar i helgen eftersom Mamman ska iväg på annat (om nu inte den hemska förkylningen är ännu värre imorgon =(, hoppas inte).

Nu ska Mamman sova gott, hoppas hon i alla fall, eftersom hon inte lär komma tidigt i säng imorgon (snarare tidigt på söndag ;) ).

1 kommentar:

BP sa...

Nu håller jag tummarna - å nej, din förkylning har inte blivit sämre. Jag menar kan du åka på biltur så kan du göra det du har sett fram emot så länge. Kram