fredag 6 maj 2011

"Bilderbok"

Ända sen klockan ett då första barnet kom hem från skolan så har dagen gått på högvarv, dessutom har födelsedagsbarnet bästa kompisen här ända till på måndag (tror det skulle komma någon mer imorgon också) så idag får ni nöja er med ett bildinlägg! =)

Mormor kom hit och slängde ihop tårtan medan Mamman fixade maten.

Och naturligtvis firades den stora dottern lite mer.

När mat och tårta fyllt upp allas magar försvann de stora på cykel och de små bestämde sej för att gå på skattjakt efter Snufflans vantar, som hon av någon anledning grävde ner i sandlådan i förrgår och sen inte hittade igen.

Först tar man fart...

...sen samlar man mod med pirret bubblande i magen...

...innan man svävar fritt...

...i en nanosekund eller två! ;)

Man blir trött av att gå på skattjakt och öva sej i flygkonst, fyra ungar på en liten studsmatta... Finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Efter den korta vilan var det dags att göra av med den allra sista gnuttan energi innan det var dags att gå in och hoppa i badet (vilket skulle varit avklarat tidigare om Mamman insett att klockan redan var åtta då bilden ovan togs =) ).

Naturligtvis hann Mamman med att fota än det ena och än det andra under tiden hon vallades fram och tillbaka av sina underbara troll. =D
(P.s. Syster och Sms:et kan hoppa sista bilden ;) D.s.)



Ha nu en skön kväll och en underbar helg godingar!

2 kommentarer:

BP sa...

En helt underbar bildkavalkad med en lycklig 14-åring, actionbilder (suveränt fångad) och härliga makron. Förstår inte hur du gör;-)

Olga T sa...

Sköna bilder och njuter gör jag även av denna underbara och efterlängtade vår, därför mindre tid för bloggande!! Ha det gott du också!