söndag 18 juli 2010

Yrkesval

Ännu en dag har passerat, Mamman försöker tackla frustrationen så gott hon kan. ;) Det visade sej att Lillen blev mindre gnällig om Mamman duschade honom med jämna intervall under dagen.

Duscha ungen och bli frustrerad över allt man inte hinner, men ha en nöjd unge? Inte duscha barnet och bli frustrerad över hans gnäll medan man hinner diska? Det var dagens stora gåta!

Mamman konstaterade att nöjda barn är viktigare än att bekämpa bananflugor (de kan faktiskt vara bra att ha, ungarna har blivit duktiga på att skölja av sitt matporslin eftersom de tycker att flugorna är äckliga nämligen...) genom att ha ett rent kök och duschade, med ett lätt frustrerat leende, glatt Lillprinsen!

Underbara RQ läste av sin mor och plockade med sej alla fyra små sockergryn ut i lekparken, där minimannen fick prova på kanan och gungan för första gången, så att Mamman fick röja köket innan hon i sista sekund packade med sej kidsen och rusade till affären!

I affären hittade tre små gullungar sin mormor och frågade "Snälla mormor, kan vi få en tidning?" och det fick de såklart. Ännu en del av dagen räddad! (Tack Mammsen).

Den här växten var alldeles översållad av fjärilar, hur fint som helst, men svårt att fota...


Till och med på marknivå blåste det bra...

Efter ytterligare ett par duster i sandlådan, insektsjakt med kameran och försök till att läsa i stormen på utsidan gav alla upp och gick in för att träna på den framtida yrkesbanan! ;)

Puddeludding satsar antingen på att bli kock eller datasnille... =)

Snufflan förklarade kaxigt att hon ska bli sångerska och brast ut i "Greatest Love of All! ;)

Lillen verkar satsa för fullt på snickaryrket... Eller? Var det kanske skrotnisse han skulle bli?

Snotti förklarade att han ska bli uppfinnare och bygga robotar!


Inga kommentarer: