måndag 26 juli 2010

Kalaset som kom av sej


Den stora ettårsdagen skulle firas med stort kalas. Dagen började med ett strömavbrott som försvårade förmiddagen en liten aning, men vi var snart på banan igen och kom igång med att fixa lunch och tårta.

Hjälper Mamma med tårtan.

Sen började telefonen ringa... Sötisen och hennes familj skulle utebli eftersom deras bil hade gått sönder, tre barn och en vuxen mindre på kalaset med andra ord. Strax därefter ringde farmodern och förklarade att hennes bil läckte bensin så hon kunde inte komma. Tredje samtalet stod K för då hon ringde och frågade om hon och hennes familj kunde komma i morgon istället eftersom hennes galla krånglade med henne...


Räknar pengar! Den som spar han har... ;)

I slutänden så blev det bara mormor, morfar och två mostrar med respektive kvar som kunde komma. MEN ingen av dem kunde komma klockan tre så som vi planerat... Mormor och morfar dök upp vid två och hade Minibatman med sej och de två mostrarna med bihang dök inte upp förrän halvsex. (Tårta till kvällsmat är inte fy skam det heller väl?)





Mormor stannade ända till sex och avverkade en av dagens diskomgångar (TACK mamma!) samt höll mej lite sällskap i väntan på mina systrar.

3 kommentarer:

BP sa...

Har läst dagens inlägg i sträck - som vanligt. helt suveräna bilder på Milo (älskar namnet, men det har jag ju sagt förut). Ja och att de flesta uteblev - ska inte kommentera, vilket du förstår antar jag...

Milo är ju världens gulligaste unge. Men vem är världens snyggaste kvinna på bilderna;-)

Shannara sa...

Hehe... Det är min mamma!!!

solokatt76 sa...

Ja ja..födelsedagsbarnet ser glatt och nöjt ut iallafall!