torsdag 22 juli 2010

Änglabarn och schizofren bil

När klockan närmade sej tre bestämde sej Mamman för att packa in ungarna i bilen och fara till stora staden för att shoppa lite kläder till ettårsfotograferingen av Lillprinsen och nya badbyxor till stora grabben samt lite ingredienser till tårtor.

Halvvägs till Karlstad så bestämde sej den schizofrena bilen för att den är trasig igen... Mamman ignorerade lampan och körde lugnt vidare...

Väl framme på köpcentret började klädbutikerna betas av en efter en. Först ut blev KappAhl.

När Mamman stod där, med barn som skötte sej likt änglar, och bläddrade bland t-shirtar till Lillen så gick ett par runt på samma avdelning och plockade bland reakläderna. Hon gick först och han efter, båda plockade med sej kläder... När de var klara och skulle gå mot kassan så sa hon "Och så kan du hänga tillbaka alla Starwarskläder" utan att ens vända sej om och titta på karln, som snällt hängde tillbaka de två t-shirtar han höll i med en suck medan hon stegade iväg med famnen full av kläder förgiftade av Nalle Puh... Stackars kille, kom Mamman på sej själv att tänka då...

Inne på samma butik sprang Mamman på en tjej som hon träffade på förlossningen, hon födde också en stor grabb samma dag som Mamman fick Lillprins Bus. Kul att träffas och prata lite, hon verkar vara trevlig, en sån tjej som Mamman gärna skulle umgås med. =)

KappAhl var den butiken som fick mest av Mammans besparingar idag. Gjorde inte många reafynd, men hittade lite kläder till sej själv och RQ hittade ett par jeans för en femtiolapp!!!

Barnen skötte sej sen duktigt i de övriga klädaffärerna med, men när alla kom till spelbutiken och skulle köpa en ny dosa till PS2:an blev besvikelsen stor i grabbgänget... De hade inga!

Då lovade Mamman att alla barnen skulle få köpa mjukglass eller "kulglass" om de skötte sej inne på maxi då tårtdekorationer inhandlades. (klicka här för att läsa om hur ARG Mamman blev då)

Inga kommentarer: