tisdag 20 juli 2010

Lunka på, lunka på... (tillfälligt avbrott)

Sommarlovslunken har närapå övergått i tristess, dagarna glider in i varandra. Inga planer, ingen semester, inte i år... =(

De flesta dagar ser likadana ut...

  1. Kliver upp mellan sju och åtta
  2. Äter frukost mellan åtta och nio
  3. Alla ser till att slita lite på datorer, tv, dvd och tv-spelen en stund medan Mamman fixar köket och trilskas med Lillen.
  4. Mellan tio och elva somnar Lillen
  5. Runt ett käkar vi lunch
  6. Sen är vi utomhus hemma eller på stranden (när bilskruttet går!)
  7. Äter mellis där vi befinner oss
  8. Middag
  9. Ute eller tv
  10. Kvällsfika och natten vid nio för fyra ungar
  11. Mamman plockar, bloggar och glor på tv medan de stora skrotar med vad de vill tills klockan är mellan tolv och ett
Vi vet knappt vilken dag det är längre...

Men idag bröts plötsligt sommarlunken.

Bilen for för att gå på date med en dator som förklarade att en sensor måste bytas och genast blir man 4500 fattigare!

Världens bästa C kom på besök och blev överlastad med bebissaker! Hoppas nu att riktigt mycket av det kommer till användning! =)

Klockan sju bestämde vi oss för att ta ett kvällsdopp, det hade tydligen exgrannen som flyttat till världens ände också beslutat sej för att göra... Eller ja, alla barn i alla fall! Ett tag funderade vi på om vi skulle skaffa oss töntvarning och springa nakna på bryggorna, ropa på våra barn och hoppa i plurret, men vi röstades snabbt ner av våra barn som förklarade att då skulle de bestämt hävda att de aldrig sett oss förr!

Vikingabyn står där den ska inför vikingatinget, uppenbarligen har flera "vikingar" redan bott där flera veckor. De använder smedjan och bor i dessa tält som syns i bakgrunden. Hela området är ganska mysigt, blir bara finare och finare. Har ni inget för er till helgen så ska ni befinna er här i hålan då både Vikingating (lör-sön) och jättestor samlarmässa (sön) går av stapeln!

Rätt som vi bada så kom en segelbåt och ankrade för att ta reda på hur broöppningarna sköttes. När de fått svar så skulle de starta motorn som började ryka allvarligt. Lite elbrand... De fick lov att ankra igen och försöka finna ut vad som var fel... (jag tycker att det hade varit smart att ankra vid bryggan istället för på en meters djup en bit bort...) Det var nog det mest spännande idag! Patetiskt? ;) Nä, lugnt och skönt!



(Visst har jag världens finaste ungar?) ;)

1 kommentar:

solokatt76 sa...

nä man är som i koma..
Tar typ evigheter att göra ingenting ju!!!