måndag 25 juli 2011

Update Söndag: Kalas nummer två

Eftersom Pappan kom på ett snabbt besök mellan sina lastbilsskift så passade Mamman på att utnyttja tillfället väl genom att sätta honom på att börja dagen med kattlådssanering samt avloppsrensning under badkaret. =) Tack så mycket för hjälpen!

Mamman själv passade på att packa inför resan till Sthlm och S med huliganer. ;)

Precis efter lunch dök farfar och farmor B upp för att fira Lilleman. Mamman passade på att plocka fram presenterna från familjen också.Gissa om den nya trehjulingen var en hit!!!

Farfar och farmor B bjöd på tårta, det tackar vi för!

Efter fikat for Pappan tillbaka till jobbet och en timme senare åkte även farfar och farmor B hem till sitt.

En kort stund senare hörs ett rungande "FÄÄÄÄRDIG" från toaletten, Mamman rusar dit och konstaterar att toapappret är slut. Hon ropar således åt Tonåringen att hämta nytt på vinden, hon i sin tur konstaterar att det är slut där uppe också. Efter en snabb titt på klockan konstaterades även att hålans butik slagit igen portarna tio minuter tidigare.

Nåväl, Mamman slängde sej på telefonen, fick tag på personalen och frågade om hon kunde skicka ner Stora Brorsan för att köpa papper trots att affären var stängd. Tack och lov gick det bra och Stora Brorsan motades ut i det hällande regnet som även denna dag hindrade oss från att besöka Vikingatinget.

Vid fem packade Mamman ihop sina fyra små bus, räkningarna och lite annat smått å gott och for till Goa K för att låna hennes nät och dator. När vi kom dit sken solen genom den grå massan i skyn och barnen lekte ute, skönt! Sen bjöds det på kvällsmat, tack så jättemycket, vilket ledde till att jag bara behövde stoppa ungarna i säng när jag kom hem.

När alla små sov och packningen var klar så tittade Mamman och Stora Brorsan på den sjätte Harry Potter filmen. Därefter sov alla gott!

Inga kommentarer: