måndag 4 juli 2011

Tonåring även på pappret

Efter att ha flackat land och rike runt för att avklara än det ena och än det andra så hämtade Mamman de stora ungarna, for till Max och sen till köpcentret i stora staden där tonåringen skickades in för att köpa ett halsband till Mammans söta kusin som idag trätt in i tonårsvärlden (även på pappret så att säga ;) ).

Väl hemma i Mammans barndomstrakter så tog vi en sväng förbi S-sthlm (som befinner sej hos sin familj för närvarande) och dumpade lite kvarglömda saker samt ett nätagg till hennes dator. Därefter parkerade vi hemma hos Fastern och firade kusinen.


Mamman tog det bara lugnt och njöt av att kunna stoppa in fikat i lugn och ro, de tre stora barnen var nämligen så gulliga så att de tog med de fyra mindre barnen till en lekpark i närheten! =)

1 kommentar:

Sylla sa...

Ja nätagget är ju montera men inte testat ännu. :( När barnen parkerar sig vid datorn som har alla kablarna är det inte lätt. Sen att min dator är snäppet bättre och skulle underlätta för dom verkar inte falla i smaken och mamma orkar inte tjata.