måndag 25 juli 2011

Stockholm, here we come

Nio noll noll denna morgon (eller förmiddag) var bilen packad med både ungar och packning. Precis när vi lämnade parkeringen så föll det stora tunga droppar ner från det stora grå, termometern visade på modiga tretton grader.

När vi nått Våtsjön mådde Snotti illa så vi stannade för att fika lite.

Genast fick vi sällskap av en liten dunboll vars mor stod på behörigt avstånd och vaktade på sin lilla. (Ovan ska "pippin" precis picka på min kamera).

Lilleman fick en ny bästa vän och det var inte många smulor av hans mazarin som hittade ner i hans mage. =)


Efter en stund gick färden mot huvudstaden vidare. I Arboga intogs lite lunch och efter en (i stort sett) lugn resa nådde vi Storvreten strax före tre.

Då packningen hittat upp i S lägenhet så promenerade vi bort till stora lekparken för att barnen skulle få göra över med lite energi innan vi lagade middag.Mina ungar tyckte det var jättekul, jag menar är man van att bara ha tillgång till en kana och två gungor så var de nu i lekparkshimlen. Massor av gungor, kanor, klätterställningar, studsmatta och mojänger hit och dit. =)

Nu har vi äntligen fått alla ungar (förutom Tonåringen) i säng och snart är det dags även för oss stora flickar att hitta våra sovplatser. =)

2 kommentarer:

BP sa...

Sträckläst. Härligt kalas och Milos cykel är ju kanoooon.
Klart ungarna är i leksakshimlen här i Stockholm, låt dom leka rejält då är dom trötta på kvällen och du och S kan ha lite egentid;-)

4U2! sa...

Minns när mina var små och så även brors. Brors barn var inte vana vid annat än storstads farliga gator och asfalts lekplatser. Barnen älskade att komma hem till oss som då bodde inte på landet men med mycket gröna ytor. :)