söndag 9 maj 2010

Snattrande ungar spyr på RockaBillyfest

Idag blev det inte riktigt som det var tänkt. Efter en sömnlös natt skulle Mamman velat ta något uppiggande intravenöst, minst sagt.

Vid lunchtid återlämnades en flicka till sin rätta ägare och Mamman fick tillbaka sin stora son. Därefter föreslog Mamman McDonalds. Barnen tittade suspekt på henne och konstaterade att kanske, kanske skojade inte Mamman. Två gånger på drygt två veckor hör inte till vanligheterna. När de bestämt sej för att Mamman var gravallvarlig blev det jubel i bilen!


Då Mamman satt där med sex snattrande ungar i bilen så upptäckte hon ett par snattrande änder utanför rutan (hon trodde nästan att en av ungarna rymt först då det började klappra och snattra utanför).

På detta berömda hamburgerhak har de en viss tendens att sällan få alla beställningar riktiga så Mamman har tagit för vana att köra rakt över vägen för att kolla läget innan hemfärd. Idag blev vi bjudna på fest!!!

Den lilla staden har i ett desperat försök att piffa upp omgivningarna ställt ut den här roliga bänken (håll med om att den är uppiggande), tyvärr är den en aningens malplacerad, mitt i en viadukt där enda utsikten är en VÄG!

Sen blev son nummer tre akut dålig, Mamman fick slänga sej på bromsen, men hann inte riktigt med (tur att han hade sin happymeal-kartong i knät... ehrm). Utsikten där Mamman fick stanna och sanera en aning var i alla fall vacker! ;)

Inga kommentarer: