fredag 21 maj 2010

Grillkväll i hällregn

I över en vecka hade Mamman längtat efter att åka till syster yster för att grilla. Helgen byttes från förra till denna eftersom de lovat bättre väder idag. Som alla vet så har "Lagen om allts jävlighet" en viss tendens att rycka in vid sådana här tillfällen, likaså idag. Hela dagen har det regnat, det regnar än.

Men skam den som ger upp! Syrrans gubbe släpade fram grillen och lyckades hitta en takflik att kura under så att kött och korvar hamnade, grillade, på bordet! =) Årets första grillade mat för Mammans del och det var så GOTT!

Även Pappan slöt upp med oss övriga hemma hos Syster i stora staden och kvällen blev underbart trevlig. Precis vad Mamman behövde för att komma ur en ond cirkel av tristess och irritation.

Efter käket blev det sång och rockband på Wii för de stora och de största barnen (eller, ja, de stora barnen och de så kallade vuxna ;) ). Bandhero är hur kul som helst röstade en enig stämma! (Mamman fixade inte gitarren så där lysande, men hon tog sej igenom en hel låt i alla fall... Haha)



(Har man en tonårsdotter så får man ibland kompromissa lite för att få publicera bilder)


Snufflis passade på att undersöka kusinens roliga leksaker (gräset är kanske grönare på andra sidan?)...


...medan Kusinerna Knas bänkade sej framför datorn en stund, innan de vände upp och ner på hela kusinens rum! Modellera och tuschpennor passar kanske inte alltid så bra i en fyraårings rum? I fall det inte är som så att man faktiskt vill ha ett flerfärgat golv och en nymålad laptop.

Då Mamman och Syster skulle sjunga ville Lilleman också vara med (han visade det tydligt genom att dra i kablarna till micarna och tugga på dem frenetiskt, ni vet sådär som utsvultna hundar gör om man kastar till dem ett köttben) så Syster försökte locka honom med något annat...

"Här vännen, här ska du få låna mosters massagegrej, den är jätterolig!"

Den meningen lockade fram en hel del skratt kan jag lova! =)) Mamman skrattade så hon höll på att kissa ner sej... ;) (Underbar humor, visst?)


Alla Mamma Moster Shannaras Grabbar Gos bänkade sej i en soffa i typ två sekunder. Tur att Mamman "skjuter" snabbare än Lucky Luuk! (Vilda Western here I come)

När kvällen började övergå i natt (för småbarnen var det redan tre timmar efter nattens inträde enligt Mammans bok) så hittade Mamman sin Lillbus hur nöjd och go som helst. Inte helt konstigt då något vänligt syskon eller en givmild kusin bjussat honom på hans allra första KLUBBA!


Tack så jättemycket Syster med Sambo för att vi fick komma. Det har gett mej en hel del energi och allt tråk jag kände i kroppen rann bort med regnet! Älskar er!!!

Inga kommentarer: