tisdag 4 maj 2010

Finns de i storlek à la fyrmannatält?

Jag läste en tidning för resten, ja, jag hann faktiskt ett par sidor en dag mellan varven!

Hittade ett litet stycke om "5 plagg en mamma måste ha i sommar!". Tyckte det lät bra, plagg för en morsa... Morsar är ju inte alltid så smärta och snygga i kroppen efter ett par ungar...

En kvinna vid namn Cecilia Blankens har en sida i tidningen Mama som heter Blankens bästa, där finns följande lista:

  1. Slitna Jeansshorts. Lika snyggt till sandaler och jeansskjorta på stranden som till höga klackar och kavaj en partykväll.
  2. Axelbandslös bikini. Om du ändå tänker hänga i solen är det lika bra att väja ett badplagg som ger så lite bikiniränder som möjligt.
  3. Träskor. Varför Crocs när det finns träskor? Skönare, men framförallt miljoner gånger snyggare.
  4. Storskjorta. Skaffa hem en oversajzad skjorta i favoritfärgen och bär den över bikinin till stranden, som klänning med bälte i midjan eller över tights.
  5. Rymlig mockaväska. Med en mockaväska i påsmodell är du inte bara très chic, du har också gott om plats att bära med dej allt från barnens snacks till solskyddsprodukter.

Låter väl helt okej kanske... Om man är en mamma med max storlek 42 och har max två ungar...

För en valrossmamma som jag...

  1. Slitna Jeansskjorts. Höll på att skratta rumpan av mej, kanske skulle gjort det så jag kom i ett par? Och ursäkta mej, men VEM går i jeansskjorts till högklackat och kavaj på party?
  2. Axelbandslös bikini. Då är det väl lika bra att springa topless? (då slipper man dessutom bikinistreck helt) Har man meloner i storlek över B-kupa lär inte ett par sladdriga mjölkdunkar sitta kvar i en sådan! Fram för baddräkt anno 30-tal eller när de nu var heltäckande.
  3. Träskor. TRÄSKOR? Är hon inte klok? Var är träskor snygga? Det är i och för sej inte Crocs heller, men de orkar man i alla fall vandra runt i på Kolmården åtta timmar non stop utan att få allvarliga problem med fötterna. (För resten har jag skitsnygga foppisar som är ljusrosa och blommiga)
  4. Storskjorta. JA TACK! Finns de i storlek à la fyrmannatält? Skärp i midjan, vilken midja? Och var hittar man tights i elefantstorlek?
  5. Rymlig mockaväska. Hur mycket kostar en sån i sjömanssäcksstorlek och hur snyggt är det att dra runt på den då? Nä, tacka vet jag en snygg ryggsäck, däri ryms allt från blöjor och vällingflaskor till storasysters bikini! (när blev en väska ett plagg för resten?)

1 kommentar:

Maggan sa...

Fasen vad underbar replik! Jag håller med till 10000%!