fredag 11 november 2011

Veckans fyra

Veckans mest pinsamma...
var på jobbet i onsdags då jag uppenbarligen försökte elda upp min arbetsplats på grund av ouppmärksamhet på lunchen. Läs här>>

Veckans roligaste...
och härligaste skratt fick jag igår då Stora Brorsan förhördes inför dagens prov. På något vis lyckades han trassla ihop sin meningar så att han sa att man plockade upp falukorv ur gruvorna. =D

Veckans mest uppmuntrande...
skedde även den i onsdags då jag jobbade hela dagen. Träffade en dam på jobbet som berättade att hon sett mej och Goa K när vi var på väg från skogen (eftersom hon höll på att putsa fönstren då) och att hon beundrar mej för mitt tålamod. Det var nämligen såhär att sexåringen flippade ur en aning på vägen hem och stod på en fläck och skrek i säkert tjugo minuter medan jag stod en bit bort och lugnt väntade. Det är alltid kul när andra människor berömmer en bra egenskap som man själv besitter.

Veckans skönaste...
stil har sjuåringen skaffat sej de senaste två veckorna då han har börjat envisas med att alltid ha skjorta på sej. Sen om det är jeans eller mysbyxor till det struntar han fullständigt i. =)


3 kommentarer:

BP sa...

Ett toppen - eller ska jag säga supernajs - inlägg. Kul idé - värd att knycka;-)
Tycker sjuåringen är ursnygg i skjorta faktiskt, moderiktig kille det där. Undrar om du stryker skjortorna - näe, skulle inte tro det;-)

4U2 sa...

Härlig läsning! :)

cat sa...

Ja det var verkligen en skön stil på honom :)