lördag 12 november 2011

Repris på annan destination

Lördagen närmar sej sitt slut, Mamman försöker just nu förmå barnen att plocka bort allt de rivit ut på golvet i sitt rum. Det går inte alls bra!

Mamman kan inte för sitt liv förstå när de hann riva ut alla saker? Förmiddagen tillbringades med mys och lite film på tv:n samt en sen frukost. Vid tolv kom de stora barnens farsa och hämtade upp dem för att de skulle tillbringa dagen ihop med honom och träffa sina två småkusiner hemma hos deras farmor och farfar (den minsta hade de inte träffat förut).

En halvtimme senare kom MiniBatman och Mamman fick låna syrrans bil (då hon tog mammsens) så att hon kunde ta sej med fem små troll hem till Goa K där resten av dagen tillbringats med att äta pannkakor (tack för lunchen), hoppa studsmatta, springa runt på gräsmattan, spela dator och Wii, fika och se på "Nanny McPhee" igen.

Filmen fick mer än godkänt av barnen, till och med tvååringen satt som naglad HELA filmen igår kväll! Det var supermysigt att titta på familjefilm med hela familjen, även om Mamman var mäkta förvånad över att de stora frivilligt satte sej framför tv:n tillsammans med resten av högen! =)

Nu har syrran hämtat upp MiniBatman och Mamman försöker som sagt få barnen att plocka reda på lego, verktyg, dockor, mjukdjur och meccanot som likt en bomb briserat över hela barnens rum. Kanske skulle det gå bättre om Mamman reste på rumpan och såg till att något hände? Hon borde även gå ut i köket och se om det finns kvar under all disk och resterna av frukosten. Jaja, det är väl bara att sätta igång... Snaaart...

Så fort de fyra små kommit i säng ska Mamman och Stora Brorsan se på "The Switch" eftersom de inte hann det igår kväll. Tonåringen har helt enkelt töntförklarat den eftersom det inte är en skräckfilm och tänker uppenbarligen sova i protest! ;)Nu är det dags att vara lite kreativ och uppfinningsrik, plocka fram fantasin och göra en rolig lek av ihopplockningen. Lilleman står nämligen vid Mammans fötter och har somnat med huvudet på hennes knä!

Ha en underbar lördagskväll folket!

2 kommentarer:

4U2 sa...

Må det bli din vilja som vinner :)

BP sa...

Än en gång prioriterar du Shannara - å det är du en mästare på. Prioritera rätt alltså:-)