fredag 18 november 2011

Pussel...

Förmiddagens bra nyheter:

Mammans bil är färdig för att hämta! =)

Förmiddagens dåliga nyheter:

Mamman kan inte på något vis få ihop de pengar som behövs för att betala utan att tömma barnens konton, vilket bär emot kraftigt! =(

Sen är det dagens övriga pussel som ska lösas då Tonåringen på något vis ska ta sej till en annan ort, mer än en timme härifrån efter hon kommit hem från skolan och nittio minuter efter att hon kommit innanför dörren så ska Bröderna Bus och Stora Brorsan befinna sej på Fredax och årets mörkerspårning som de inte vill missa för något i hela världen.

Utöver det så måste jag på allvar få Tonåringen att inse att det råder totalt köpstopp i ett halvår framöver minst! Jättelätt då hon hävdar att hon måste klippa sej före jul, behöver nya kläder och bara äger en BH som passar!

Hatar pengar, eller avsaknaden av dem... Har lite smått panik över hur jag ska få tillvaron att gå ihop det närmaste halvåret eller så. Bufferten att använda i krisfall växer inte och blir särskilt stor då man kan undvara en hundring i månaden till det kontot! =(

Jaja, bara vi får vara friska så löser det sej...

2 kommentarer:

4U2 sa...

Ibland ter sig livet verkligen orättvist. Jag håller tummarna för att det löser sig på något sätt för dig. Brukar ofta säga till mina barn (som då är äldre än dina) att det är som 17 att man skall vara som pankast när de är små och behöver att man är mer stad i kassan.
Varm, ärlig kram!

BP sa...

Pengar blir man inte lycklig av men de är ett djävligt bra sömnmedel brukar jag säga.
Vad jag inte förstår är att den där kärran har stått på verkstaden i månader nu. Det var verkstadens fel å du ska pröjsa. Den ekvationen får jag inte att gå ihop, men så är min IQ ju inte så hög heller.
Tack å lov att du redan köpt alla julklappar och alla fina vinterkäder till barnen. De är verkligen toppen.