tisdag 15 november 2011

Snörvel, prosit och promenix

Idag har det varit kallt, första dagen som frosten legat kvar hela dagen på de partier där solen inte riktigt nått fram.

Mamman är inte alls kry, men lyckades i alla fall ta en kort promenad i det härliga solskenet och få lite frisk luft.Väl inne igen hade Mamman inte lust eller ork att göra något alls! Inte något "måstegöra" i alla fall, så hon satte sej i soffan med en kopp te och en bok! =)

Ett par timmar senare dök Bröderna Bus upp och efter ett snabbt stopp hemma gick de med Mamman och hämtade Lillen och därefter vidare till Snufflans avdelning eftersom de hade "drop-in-fika" där idag.

Efter lite fika och en genomgång (eller tre) av Snufflans pärm så var det dags att återvända hem och ställa sej med maten.

Bakpotatis och kött blev det och alla ville ha potatisen som såg ut som ett "mammahjärta" (ett tjockt hjärta, precis som Mamman). ;)

Efter att ha utfodrat sju hungriga huliganer (Tonåringen har kompis här tills imorgon) var det bara för Mamman att kavla upp ärmarna och diska ett berg av smutsigt porslin och sen fortsätta blaskandet med att trycka fyra barn genom duschen. Tillslut så var både köket och ungarna representabla i alla fall! =)

Nu hoppas jag att ni alla får en god natt, här är det allmänt segt. Ingen bil på snart två månader, ingen tv sen en vecka tillbaka (hur ska jag klara mej utan House?) och förkylt.

2 kommentarer:

BP sa...

You are stranded med andra ord. Inte ett dugg kul!!! Ingen bil - usch. Ingen diskmaskin med 6-8 ungar - katastrof (julklapp kanske). Ingen tv - katastrof (julklapp kanske). Ingen House megakatastrof. Förkylning - ta en hutt med honung;-)

4U2 sa...

Nu tycker jag att mamman skall ta hand om sig själv!