lördag 5 november 2011

Ut i djupa skogen

Efter en lugn morgon med "The fairly odd parents"-maraton på tv (Pappan lånade en decoder av goa K så vi kan se på tv) så blev det en tur ut i djupa skogen.

Efter lite pusslande med bilbarnstolar, Pappans bil och mormors bil så lyckades Mamman och barnen fraktas ut i djupa skogen där MiniBatman och mormor väntade.

(Kära syster och sms:et, som aldrig hör av sej längre, kan blunda nu och bläddra ner två bilder i inlägget ;) )

"Titta mamma, jag har fått en ny kompis!"

"Visst är han söööt väl?"

Barnen tröttnar aldrig på att hoppa studsmatta. Nu är vi inne i november, det borde vara kallt, men inte då. Ungarna hade tillslut bara t-shirt å byxor på...

"Mamma, ljeeja moffa gajjasch? Bafööj?" Undrade Lillen

Vid en närmare titt kunde vi konstatera att det inte alls var lera på morfars garage utan en hel massa nattfjärilar.

Efter att maten (min mamma gör världens absolut godaste stek som bara smälter i munnen och jag tror att alla åt minst två portioner) serverats (till barnen och Mamman eftersom syster och far jobbade samt resten av "mansfolket" befann sej i syrrans hus och renoverade) så försvann en del av barnen ut igen och en del av dem fick lov att spela tv-spel.

Mamman passade också på att ta en tur på utsidan, tillsammans med kameran. Såklart! ;)



Efter en härlig dag med god mat (tack så mycket igen) och lite lugn och ro för Mamman (bara att komma hemifrån var underbart) var det dags att trycka in ungarna i bilarna och transportera hem Mamman och barnen igen.

Hemma blev det lite gos och mys före kvällsmaten och sen satte den eviga kvällskampen igång igen.

Mamman kan inte alls förstå hur barnen kan ha så mycket energi kvar när kvällen kommer och de har varit igång hela dagen. Hon kan inte heller förstå vad gitarrer, bollar och legoflygplan har i barnens sängar att göra eller nödvändigheten i att spela på gitarren, bolla med bollen och krascha flygplanet i backen.

Nåväl, eftersom inget av barnen var sugen på att sova på balkongen inatt så tassade de tillslut upp i sina sängar och fnittrade en stund innan de äntligen somnade. =)

1 kommentar:

BP sa...

Helt underbara bilder och härligt att höra att du och ungarna skäms bort!!! Det är speciellt du värd 1000 gånger om!!!

PS. Tur att man inte har spindelfobi;-) Å lika mycket tur att du översätter M:s värmländska;-) DS