måndag 7 november 2011

Från sirapsseg till duracellkaos

Den sega morgonen hade förvandlats till ett totalt kaos lagom till Mamman kom hem från jobbet strax före halvåtta!

För att överhuvudtaget ta sej in i lägenheten fick Mamman skotta sej igenom drivor av ytterkläder, skor och väskor. När Mamman ägnade sej åt denna aktivitet så stegade en surmulen sexåring fram och förklarade att han var arg (vilket gick över i samma sekund som han fick en kram av Mamman).

Tillslut hade Mamman nått köket, där Stora Brorsan stod och kokade makaroner. Dessvärre hade Tonåringen redan utfodrat småbarnen med stekt falukorv (hur tänkte hon då?) så det var inte många som åt makaroner (Mamman åt i alla fall ;) ).

Mamman satte sej på en stol och tog en tugga, vilket uppenbarligen var startsignalen för barnen att börja härja som små duracellkaniner, programmerade till att skapa totalt kaos.

Lilleman var övertrött och bara tjöt, inget Mamman gjorde blev rätt - Fel vattenflaska, fel pyjamas, fel blöja, fel arm att sitta på, fel vällingflaska... Fel fel fel! Lillan sprang runt och gnällde för hon hade minsann ont i benen, Sjuåringen satt och skrek att han inte fått någon mat (eftersom barnen satt på datorerna trots att de inte får när Mamman jobbar och han naturligtvis fastnat där då Tonåringen serverade korv), Stora Brorsan tränade uppkäftighet inför kommande tonår och Tonåringen sprang runt och gnällde över sitt utseende (håret si och håret så, kläder hit och kläder dit) som en svans efter Mamman.

Det var bara Sexåringen som höll sej på mattan, men han väntar på något som han inte vill missa för allt i hela världen och han längtar efter morgondagen då detta något ska ske! =)

Vid halvnio hade Mamman äntligen lyckats få alla fyra små nöjda, mätta och tysta i sina sängar, sen var det bara att ta fram bulldozern och leta reda på köket i nästan en timme!

På onsdag gör Mamman ett mastodontpass på jobbet, vilket innebär att barnen ska äta frukost på förskolan och fritids och sedan befinna sej där tills de stänger. Hoppas verkligen att kära mor kan komma hit och ta barnen på kvällen då för jag tror inte jag pallar två timmars totalt kaos efter drygt elva timmar på jobbet.

Nu ska Mamman sova och idag har hon faktiskt plågats lite mindre av smärtor så hon har förhoppningar om en god natt! =D

1 kommentar:

BP sa...

Strax läggdags för mig - å när jag läser detta inlägg så är Guldbollen som Zlatan fick ikväll ingenting jämfört med vad du förtjänar.
11 timmar på jobbet = djurplågeri å du är ju människa...