tisdag 8 november 2011

Hör man bättre med extra hål?

Efter en lugn förmiddag med Goa K som sällskap i ett par timmar kom Bröderna Bus hem från skolan och Mamman satte sej med sjuåringen och gjorde läxor. Därefter hämtade hon hem småttingarna och lagom till de nådde parkeringen kom MiniBatman.

Mamman tågade iväg med fyra små barn till Rebecka på "Din Salong" (som ligger i lägenheten under vår) eftersom sexåringarna skulle ta hål i örat!


Det var två stolta killar som lämnade frisörsalongen en kort stund senare. =) (Hör man bättre med extra hål i öronen tro? ;) )

Samtidigt som middagen intogs gick solen ner. Eftersom det faktiskt hade klarnat upp runt lunch så bjöd naturen på en härligt, färgsprakande solnedgång (så Mamman sprang mellan balkongen och maten med kameran i högsta hugg).



Efter att solen gått ner och mörkret härskade över jorden så vandrade Mamman och ett gäng ungar iväg till Systers jobb (reflexvästar på, Mamman har ett eget "dagis" ;) ) så att MiniBatman fick visa upp sitt fina gröngnistrande örhänge! Därefter blev det lek utomhus fram till klockan sex då det serverades smörgås och mazariner medan Mamman diskade efter middagen.

Ungarna kom i säng snällt så fort MiniBatman åkt hem och ikväll sov alla fyra små före åtta (så att Mamman kunde se House i lugn och ro), spända inför att äta frukost på fritids och "dagis" imorgon bitti. Härligt att barnen trivs bra och tycker att verksamheten är rolig!

Mamman trivs med sitt jobb också och tycker att det ska bli skönt att få göra ett längre pass än fyra timmar i morgon, man får lite mer helhet och ordning på det hela då! =)

1 kommentar:

BP sa...

När jag tittar på dina bilder så inser jag att mitt försök till "Tisdagstema" är tämligen medioker. Måste bero på var man tar bilderna tror jag;-)