måndag 14 november 2011

Men ack så kall

Efter ännu en natt med dålig sömn, hostiga barn, genomkissade blöjor och en mycket ond hals kan ställa till det en aningens på natten, vaknade det Shannarianska hushållet upp till en vacker, men ack så kall morgon. =)Eller ja, efter att tre klockor ringt och Tonåringen knallat ner till bussen så lyckades Mamman masa sej upp och nära på en timme senare vaknade övriga fem familjemedlemmar. Det blev liksom bara upp, på med kläder, ner med macka, in med tandborsten och hejdå för skolpojkarna. Ganska smidigt... =)

Småttingarna hade ett par timmar till godo innan det var dags för dem att befinna sej på förskolan och en stund av den tiden tillbringade de med att gosa med jordens knäppaste katt. Han är så otroligt snäll så han är dum! Eller hur många kan klippa klor, raka katten sin på rumpan och rota runt i munnen och peta tandsten på sina katter utan att det bekommer dem det minsta? Eller hur många katter står ut med att kånkas runt med i små famnar och dras runt i dockvagnar utan att göra annat än att nöjt kurra? Katten är så knasig så han sätter sej i dockvagnen och "ropar" efter lillmatte så att hon kan köra runt på honom till och med! =)

Till slut så var det dags att knalla över med de små trollen också till dagis och på vägen dit stannar Snufflan vid det ena pilträdet, står och tittar koncentrerat innan hon ropar:

-"Mamma, mamma, kom hit och titta! Mamma har du kameran med dej? Mamma, mammamammamamma kom då, det är en hel värld i droppen här. Jag är rädd att den ramlar och krossas innan vi har fångat den i din kamera!!!"

Mammas söta lilla tjej har öga för detaljer och för en gångs skull så bråkade inte kameran utan "dropplandet" fångades in på första klicket! ;)

Använd er fantasi... Vad ser ni på bilden?

Frostigt och kallt, men ack så vackert!

Nu är det snart dags för Mamman att leta reda på sina nya fina arbetskläder, men först lite lunch i magen. Det är lite lyxigt att få ett par timmar till övers mellan lämningen av barnen (som lämnas till lunch för att få lite sammanhängande tid på skolan) och arbetets början. En härlig promenad, en dusch utan små barn som står vid badkaret och drar undan draperiet och lite lunch framför datorn - Uppiggande för en trött Mamma!

2 kommentarer:

~ ♥ en6barnsmamma ♥ ~ sa...

Jättefina bilder, och den lilla droppvärlden var ju gulligt sagt ;))

Önskar er en fin kväll och krya på er

BP sa...

Vilka fantastiska bilder, inte bara droppen utan den afrikanska "masken" också, bladet alltså.