onsdag 16 november 2011

Kommentarerna avlöser varandra

När Mamman kom hem ikväll så slet Snufflan upp påsen med de nya jackorna som Mamman beställt. Hon hittade sin jacka, i rosa/grön kamouflage, satte den på sej och sa: -"Titta Mamma, jag är så vacker så jag nästan svälter ihjäl!" och i nästa andetag fortsatte hon -"Det är en riktig prinsessjacka och jag är ju en prinsessa så det passar bra!".

Innan Mamman visste ordet av så kom ungen inrusande på dass (där Mamman försökte uträtta sina behov ostört), slängde sej runt Mammans hals och förklarade att Mamman minsann är bästast och snällast i hela världen!

Även de tre små gossarna var jätteglada över sina nya, gröna, kamouflagejackor och strålade ikapp när de provade dem. (Hoppas MiniBatman blir lika glad för sin.)

Jag älskar att mina barn alltid blir så glada och tacksamma över allt de får oavsett om det är nya strumpor eller en dator! =)

Strax efter att de fyra små kommit i säng så blev Mamman irriterad på Stora Brorsan och frågade honom i hur många år hon skulle behöva påminna honom om hur man beter sej. Då kläcker ungen: -"Mamma, jag har bara korttidsminne förstår du, men oroa dej inte... Jag lider inte av det!"

Mamman kunde inte göra annat än att skratta och irritationen var som bortblåst på ett litet kick! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Absolut ÄLSKAR J:s svar på ditt "tjat". Klart 1:0 till honom å det insåg du nog och skrattade. Har ju sagt det förut när jag träffade honom i 08: Han och E har det liksom. Love them!