onsdag 9 november 2011

Bloggar från jobbet

Okej, en kurrande katt i ena örat och en unge som ligger och sparkar på andra sidan är inte det bästa receptet på en god natts sömn.

En trött mamma missade således när klockan ringde imorse, men lyckades ändå platta Tonåringen i håret och rolla hennes svarta byxor medan hon stressat hoppade upp och ner på vardagsrumsbordet och trodde att hon skulle missa bussen. Duscha hann Mamman också, hon hann även se till att småbarnen fick på sej kläder och fick lite yoghurt i magarna samt frukt i väskorna till fruktrasten på skolan. Hon kom till och med ihåg att väcka Stora Brorsan och ge honom order om att käka frukost och komma till skolan i tid! =)

Mamman hann överraskande nog i tid till jobbet med! =D

Tyvärr stannade inte tröttheten kvar i sängen när Mamman klev upp så alldeles nyss försökte hon bränna ner sin arbetsplats genom att slänga in en paj i aluminiumfolie i ugnen. Luktar lortig apa, men gav ett sprakande fint fyrverkeri. ;)

Mamman får försvara sej med att hon läste på kartongen, öppnade den och "hällde" in innehållet i micron, övertygad om att pajen skulle ligga i en microsäker form med den texten på framsidan - klantigt dock, sorry chefen!

1 kommentar:

BP sa...

Ooooops. Som tack för den fadäsen får du nu sitta i lugn och ro och blogga. Då kan du inte sätta arbetsplatsen i brand;-)