söndag 4 september 2011

Sommar igen?

Efter årets slappaste söndagsförmiddag (mys i Mammans säng, sen frukost och film) så bestämde Mamman att efter lunchen var det minsann dags att gå ut och njuta av (förmodligen) årets sista sommarvarma dag. Solen sken, termometern visade 25 grader i skuggan - Underbart!

Alla ungar (även den som inte påstår dej vara en unge) slängdes sonika ut medan Mamman röjde undan efter maten.


Lilleman satsar på att bli antingen bulldozer eller trädgårdsmästare när han blir stor. =)

Snufflan njuter av årets sista smultron, smakar smaskens hälsar hon.

Mamman kan inte förstå hur det kan vara roligt att cykla runt, runt, runt i lekparken, men det är det uppenbarligen om man får tro Sexåringen.

Sjuåringen njuter i skuggan under pilen och förklarar att det minsann är den skönaste "stol" han någonsin suttit i!

Efter ett par timmar i solen bestämde Mamman att vi minsann kunde kosta på oss en varsin glass också så vi knallade ner till butiken i hålan.

Med glass i magen åkte vi sedan, tillsammans med Syster och Minibatman, ut i djupa skogen där barnen studsade och spelade medan Mormor lagade smaskiga biffar och potatis (TACK för maten!).

Väl hemma igen var klockan redan alldeles för mycket, men vad brydde sej Lilleman om det? Han ville ju bara cykla liiite till. =)

Efter att ha duschat barn på rad så kom i alla fall de små i säng strax efter nio och de stora vid tio. Mamman tänker också krypa ner mellan lakanen nu och läsa ett kapitel eller två i en av de böcker hon lånade på bokbussen i torsdags. =D

1 kommentar:

BP sa...

Visst var det en helt underbar dag igår!!! Dina bilder är ju bevis på det - å du, den med fjärilen är nog ett av dina allra bästa foton!!!