fredag 9 september 2011

Mamman fixar åket

Mellan matlagning, städning och taxiverksamhet hann faktiskt Mamman ut med ungarna och njuta lite av solen i eftermiddags. "Peeejillaj Mamma" utbrast Milo förtjust och började rycka i kameran ute på gården. Mammans grabb det! ;)

Efter att ha lämnat av första omgången med ungar så for Mamman och småttingarna vidare till mor och far i djupa skogen där det hoppades, fikades och promenerades med hundarna i kvällsolen. Skönt!



När klockan slog halvåtta var det bara att lasta in småttingarna i bilen (de är inte så små längre, idag flyttade Lillan över till bältesstol, stolt som bara busen) för att hämta upp Bröderna Bus och sen vidare till Lilla staden för att hämta upp Tonåringen.

Med solnedgången bakom oss körde vi lugnt genom skogen, Sjuåringen höll Lillen vaken hela vägen. Duktiga ungar Mamman har!

Inne i Lilla staden fick Tonåringen ta över det jobbet. =)

Lite spännande blev i alla fall hemfärden. På knappa två kilometer hann vi se två älgkor, två kalvar och en tjur på tre olika ställen. På bilden ovan kan man skymta en älgko med kalv om man tittar riktigt nog. Är omöjligt att ta kort i mörkret med kameran.

När vi kom hem damp fyra barn i säng på två röda och Tonåringen flippade ur (milt sagt) över att två saker som hon beställt från Gina Tricot inte var med i paketet som Mamman hämtat ut. =( Stora Brorsan kom hem vid halvelva med en av ledarna för Tonår. Den skjutsen tackar Mamman för!

Nu är Mamman trött och ska sova (jag tror de stora ungarna börjar komma i säng också)!

1 kommentar:

BP sa...

1. Inget fel på "Taxi Shannara". Det är faktiskt ytterst sällan att man bjuds på så härliga åkbilder när man åker taxi - ja det har då aldrig hänt för att vara ärlig, även om jag inte ser älgerna.
2, Inget fel på "Taxi Shannara" som var förkyld...
3. God natt;-)