torsdag 29 september 2011

Livet leker igen =)

Ja, morgonens panik la sej ganska snabbt. Mamman fixade till två matsäckar bestående av varm choklad, korvmackor och äpple. Barnen var ypperligt nöjda över det och Mamman hoppas att de inte kommer bli avundsjuka då de andra ungarna plockar fram bullar, kakor och annat smått och gott ur sina väskor. Hur kunde Mamman missa att det var skoljogg och utflykt idag? Får väl skylla på att det har varit en ganska hektisk tid ett tag nu.

Pappan for redan strax efter sex denna morgon, men blir tvungen att komma tillbaka redan inatt efter att han slutat jobba eftersom de tyska tjejerna ska vara inne i Lilla Staden tre inatt för att åka med bussen till flygplatsen.

Efter att ha lämnat barnen så tog Mamman en underbar promenad i Brittsommarvädret. Sexton grader och strålande solsken från en klarblå himmel. Tänk om hela hösten kunde vara så ljuvlig.



Hit upp, till Hösås, går färden för småkillarna idag. Tänk att de har sådan tur med vädret, vilken kanonutflykt det kommer bli! =)

Tyvärr så är det ont om vackra höstfärger i år, de flesta träden är mest bruna och har redan tappat hälften av löven, men Mamman hittade en härligt färggrann buske som fick leka fotomodell i alla fall! =)

Även storhandling och shopping inför kvällens avskedsfest inne i Lilla Staden har Mamman hunnit med under förmiddagen. Det står dock en hel del mer på Mammans schema innan klockan slagit tre. Det ska bäddas, diskas och dammsugas, det ska brännas cd-skivor med foton till Michii (då hennes kamera gick sönder dagen innan hon kom hit så lovade jag henne att fixa foton att ta med hem), Mamman ska tvagas, maten till ikväll förberedas och packas, de stackars slokande växterna ska få släcka sin törst och småbarnens rum ska rensas (lika bra att passa på då de inte är hemma så Mamman blir av med lite "skit") så de slipper stå med det i morgon när de har kompisar med hem efter skolan!

Så vad sitter Mamman kvar här för, marsch pannkaka ut i köket!!!

1 kommentar:

BP sa...

Jämfört med dig så har jag avnjutit en lugn dag på jobbet, en väldigt lugn dag...;-)