onsdag 21 september 2011

Love is in the air ;)

Dagen idag har haft en hel del att bjuda på!

Morgonen började med att Mamman satt i telefonkö i närmare en timme för att göra en felanmälan angående nätet samtidigt som hon fixade med mat, bytte blöja och lyckades krångla ner ungarna i kläder. Varför ska barnen vara som lealösa dockor då man är upptagen med annat?

Efter att barnen kommit iväg till skolan så for Mamman till stora staden för att inhandla höstkängor till de fyra små (99:-/par!) och hamnade mitt i en olycka (uppenbarligen hade en buss prejat lastbilen av vägen).

En lastbil full med järnskrot väger en del...

Bilen innehöll även 100 liter diesel och olyckan inträffade vid Stora Stadens vattentäkt vilket ledde till en del saneringsarbete för att se om något läckt ut.

Ett par timmar senare, då Mamman var på väg hem, så skulle de börja med bärgningsarbetet.

Väl hemma tog Mamman en timmes paus med sin nya bok, "Änglamakerskan" av Camilla Läckberg (den är "sketabraaa"), innan hon for in till Lilla Staden för att hämta hem Tonåringen och den tyska utbytesstudenten som ska bo här i nio dagar.

Det första Mamman fick veta då hon kom till skolan var att Tonåringens klass vunnit klasskampen i år igen, GRATTIS!

Utbytesstudenten visade sej vara en urgullig tjej som var lätt att få kontakt med direkt. Redan innan hon umgåtts med galna Mamman i en timme konstaterade hon att hennes mamma bara är en aningens galnare än Mamman i det Shannarianska hushållet.

Efter att de fyra små hämtats hem så kom mormor med Minibatman och efter att hon hjälpt Stora Brorsan att röja hans säng så for hon igen.

Söta Michii (utbytesstudenten) hade med små presenter till alla barn. En varsin påse Haribo i olika smaker blev mäkta populärt! =)

Middagen fick av förklarliga skäl sedan serveras i två omgångar, tortillas med tusen tillbehör!

Eftersom Stora Brorsan har KM (klassmästerskap) i Lilla Staden imorgon så gick han, Mamman, tonåringarna och Lilleman till affären för att handla matsäck.

De hann inte långt innan Michii snott Stora Brorsans mössa...

...och sedan var mösskriget i full gång! =)



Mamman undrar om det inte är lite kärlek i luften? ;) *fniss*

Lilleman hittade en härlig vattenpöl som han roade sej länge med.

"NEEEJ, vi tänker inte alls gå in och sova!"

När barnen väl kommit in så blev kvällen ganska lugn. Minibatman blev hämtat av sin Mamma, Snotti förklarade Michii sin kärlek (tvåtusen gånger) och barnen var lite allmänt blygfnissiga. Sjuåringen fixade det sista på sin matteläxa. Känns underbart att "våran tyska" funnit sej så väl på så kort tid!!! =) Kunde inte ha fått en mer passande tjej till oss!

Sist men absolut inte minst så vill vi gratulera de stora barnens faster och hennes sambo till deras söte lille son som kom till världen idag! GRATTIS!!! Väntar med spänning på att få se underverket på bild!

1 kommentar:

BP sa...

Jamen, jag behövde INTE vänta tills morgon!!! Så himla kul att gäststudenten trivs hos dig/er!!! Varifrån kommer hon? Vilket språk pratar ni med henne - engelska är väl inget bra val för en tyska;-)
Härliga bilder - jap, å nästan tonåringen är "in love" - det syns på lång väg:-)