söndag 23 september 2012

Vad man kan göra med en söndag

Söndagmorgon, ute slår regnet mot rutorna och kylan tränger in genom väggarna...

För att få förmiddagen att gå kan man:

Plocka fram "bubbelplast" av jätteformat för att hålla barnen sysselsatta en stund. Baka muffins med äpple och kanel.Samt tillaga och äta godaste pizzan!

När sen eftermiddagen kommit, regnet slutat falla och nästanSjuåringen blivit hämtad av Kusinen och Kusinmamman, Åttaåringen åkt för att leka med bästa tjejkompisen I hemma hos hennes pappa och Snufflis försvunnit ner till de söta granntjejerna så tog Lilleman med Mamman och kameran på en promenad...
Efter ett par kalla (i alla fall för Mamman) timmar ute så kom kvällen. Snufflan hade kommit hem, Åttaåringen dök upp, himlen målades i underbara färger.


Månen lekte kurragömma bakom träden, lågt och nära verkar den vara ikväll.


När klockan slog halvnio så hade även den yngre av Bröderna Bus hittat hem, skjutsad av Kusinpappan på hans väg till Norge. Kvällsmaten var avklarad och det blev saga, mycket saga. ;)


Nu sitter Mamman här, det tog längre tid än hon räknat med att sortera fram bilder bland dagens skörd. Alldeles nyss, när jag hjälpte en skrikande Lillbus på toaletten så kikade jag ut genom fönstret och precis utanför så hängde månen, nästan orange och väldigt stor. (39x zoom på bilden) Med den så önskar jag resten av världen en underbart god natts sömn! =)

1 kommentar:

Sherlock sa...

Vilka häftiga bilder på månen!! :D