onsdag 5 september 2012

Fick ingen hjälp...

...av Professor Ludwig von Anka!


Idag började dagen tidigt, morgonfritids och frukost på "dagis" till barnens stora glädje. =) Mamman började dagen med att bli stucken av en av alla dessa miljoner getingar som just nu tränger sej in genom varje liten glipa för att komma in. Getingår är inte alls kul! (Skitsommar och getingår, blir väl vargavinter också då!)


Efter en tur på jobbet, lite plock och andra förberedelser denna pusseldag så klev Mamman iväg för att först hämta Bröderna Bus på fritids och sedan de små på sina respektive avdelningar. Pojkarna försvann snabbt hem, medan de två små tog lite längre tid på sej. Lillan frågade om Mamman hade kameran med sej (den ungen satsar nog hårt på att bli fotomodell ;) ). Naturligtvis hade Mamman det så vi knäppte ett gäng bilder med en funktion som kallas "Leksakskamera". Resultatet finns nedan!

 


Väl hemma slängde Mamman ihop lite american panncakes med ena näven och plockade fram träningskläder åt Bröderna Bus med den andra. Tröstade barn, gjorde sej i ordning och organiserade. Tjugo minuter efter fem sprang hon om Pappan (som fått rycka in för att ta hand om kidsen) i dörren på väg till Stora Brorsans föräldramöte inne i Lilla Staden

När solen gick ner var mötet slut och det var dags för Mamman att rulla hem i sakta takt.

På väg hem fick jag testa mörkerfunktionen på kameran. Långt ute på ett gärde stod tre älgar, trots att jag använde max optisk zoom (20x) och solen gått ner så ser man vad som finns på bilden. Ännu mer nöjd med nya kameran! =)

Efter en hektisk dag så ska Mamman nu krypa ner i sängen (skönt att komma hem och slippa natta småttingarna).

Inga kommentarer: