tisdag 4 september 2012

Chillaxa

Chilla, relaxa... Något kissen i huset är bra på. Gärna i solen. Åh, den som ändå bara kunde strunta i allt för en stund och bara njuta! ;)


På något sätt försvann hela tisdagen bort utan att det blivit något gjort även om Mamman tycker att hon plockat och haft händerna fulla hela tiden. Konstigt? I vilket fall som helst så kom de redan idag från bostadsbolaget och mätte om det var fukt i Stora Brorsans rum och det var det... Massor under mattan från elementet och in under sängen. Gah!


Åttaåringens stackars, pyttelilla solros (som räddats undan blåsten på balkongen och hamnat i köksfönstret) slog ut idag. Som att ha en egen liten sol i köket!

Under eftermiddagen/kvällen så hade den yngre av Bröderna Bus en kompis här, klassens nya kille. Han blev skjutsad av sin mamma och lillebror (som för övrigt går på samma avdelning som Lillan). På något vis fastnade mammorna i samtal efter samtal, vips så hade tre timmar förflutit och det var dags för de båda pojkarna och deras mor att fara hem. =D Trevligt med lite sällskap tycker Mamman och pojkarna hade kul de med (även om de minsann tyckte att de skulle fått leka själv utan småsyskon)!

Må väl gott folk och ta vara på varje gnutta av glädje som kommer i er väg! =D

Inga kommentarer: