söndag 9 september 2012

Dubbel vinst och fullt ös

Mamman var inte helt pigg när hon klev ur sängen nio i morse, efter en natt med ett x antal kissepauser för de söta små grynen som druckit alldeles för mycket läsk kvällen innan. Mamman liksom släpade sej upp, hasade ur sängen, drog sej bort mot toaletten och slängde samtidigt ett öga på klockan. Nio, NIO! Mamman fick eld i rumpan!

Upp med ungar, fixa välling, fixa mackor, packa matsäck, leta fotbollsskor och skydd. Klä barn, borsta tänder, var är fotbollsskydden. Ut i bilen skynda skynda. Åh nej, vattnet står kvar inne! Upp igen, leta, leta, inget vatten!? Tillbaka ut i bilen och ja, där stod vattnet. Det är inte bra att stressa!

Precis före det var dags att åka i samlad trupp från macken så stod "bilen som gud glömde" på plats. Dags att spela sista poolspelet innan vinteruppehåll (och så småningom inomhusträning, men först ute så länge vädret tillåter) för Bröderna Bus!

Uppvärmning!
  
Sjuåringen (snart) i full action!Åttaåringen "äger" på inkast om man får tro honom själv och Mamman är den sista att säga emot! =D

Snuffli hittade en söt Wilma att gosa med. Varje gång hon slutade klappa henne så gläfste hon till som en uppmaning till Snuffli att fortsätta. Söt hund!

Han är ruskigt snabb, Mammans Puddeludding!

Sjuåringen gör ett inkast till sin nya kompis (klassens nya kille).

Matpaus mellan matcherna...

...nygrillade hamburgare är mums!


Sen var det dags för match nummer två.


Inspark och sen blev det MÅL!

Åttaåringen har snygga "moves"! ;)

Hela Kila-Gillbergas P-04 (-05) lag, sånär som på en grabb.

Hela 17 stycken är de i laget nu (om inte Kusinen bestämmer sej för att fortsätta för i så fall är de 18 st) och alla utom en förkyld grabb dök upp för att spela matcherna. En kanonavslutning med vinst i både första och andra matchen med siffrorna 11-1 och 7-2! Härligt grabbar!!! Om uppslutningen blir lika stor i framtiden är det dags att få fram nya matchdräkter för idag räckte inte kläderna till... Åttaåringen och två grabbar till spelade i egna tröjor, Sjuåringen fick låna svarta strumpor av en annan kille, en tredje grabb fick låna strumpor av ett motståndarlag. Alla sätt är bra... ;)

Halvfyra parkerade bilen hemma och det var bara att ta tag i tvätt, proviantering och matlagning, men nu är allt avklarat! Disken är till och med ren! Sov Gott gänget! Imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter!

Inga kommentarer: