torsdag 2 februari 2012

Ultrarapid

Efter en långsam, sömnig förmiddag så följde en seeeg eftermiddag. Mamman lyckades få ihop lite lövbiffgryta med mos och tillslut så var även all tvätt sen gårdagen vikt och inlagd i lådor och skåp.

Allt gick i ultrarapid och ungarna var inte i säng före halvnio...

Just nu sitter Mamman här och har lite svårt att slappna av då Sexåringen fortfarande har hemsk huvudvärk och hög feber. Mamman är kanske lite hönsig ibland!?

Nu ligger i alla fall sjuklingen nerbäddad på en madrass på golvet, onödigt att han ska klättra upp och ner på en stege när han har skallebank och är såpass orkeslös som han är.

Hoppas på en lugn natt då jag inte alls känner mej kry själv heller. Rösten börjar komma tillbaka ordentligt, men hostan har slagit till med full kraft. Torr, skällande, skarp krupphosta (typ) och vid varje host så känns det som om Mammans bröstkorg ska slitas itu på grund av smärtan i bröstbenet (samma som i handen och armbågen som uppenbarligen ingen kan komma fram till vad det är).

1 kommentar:

BP sa...

Inget bra med hostan. Penicillin är nog nödvändigt här tror jag. En kollega hade likadana problem å hon fick ta två kurer!