fredag 17 februari 2012

Nakenråtta flög som vante

Hemmet blev beboeligt i en flygande fläng, lunch (i form av chicken nuggets och mos) hittade ner i barnens magar och kusinen kom hit när hans mamma for till jobbet. Strax efter tre hittade barnen ner i sina ytterkläder och vips så var de katter och hundar som klättrade i berg!


Ända tills solen började närma sej horisonten klättrades det runt i snöhögarna och sen blev det en tur till affären. Efter affären hamnade vi i pulkabacken, det var skönt ute och ungarna njöt av att få busa! =)


Staketkrasch!

Mitt i åkandet tog vi en paus med kanelbullar, mums fillibaba! På två röda hade alla svalt sina bullar och rusade åter upp för backen.

Och for ner igen! =)

Pappans 35-åriga pulka med ratt funkar fortfarande super!

Lille Vilding Hilding körde stjärtlapp så snöröken stod tät runt honom. Han är då inte rädd den ungen!

"Kill-i-magen-fart"


Sista åket för kvällen, Mamman frös som en nakenråtta efter tre timmar på utsidan. Mamman hann precis knäppa kortet ovan innan benen slogs undan på henne och hon åkte som en vante efter grabbarna! ;) Helt galet... Haha

Väl inne blev det tortillas och sen kom Syster för att plocka upp Kusinen och Sexåringen som skulle sova hos dem. Efter det blev det fredaxmys framför AFV innan de två minsta åkte i säng. Lagom till Mamman startade Taxiverksamheten kröp även Sjuåringen i säng.

Strax efter halvtio plockades Tonåringen upp och i samma veva ringde Mammans telefon och Syster meddelade att Sexåringen ville åka hem. Taxituren blev således någon kilometer längre, tur att Mamman inte hunnit hela vägen hem innan det ringde!

Nu blir det kvällen, i morgon är en ny härlig dag! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Gud så mycketr snö ni har!!! Härligt för ungarna - mindre roligt för taxiverksamheten.
Men med lite tur så får ni vårt tö- och regnväder imorgon. Ja jag menar ungarna gillar det ju inte men du kanske;-)