lördag 11 februari 2012

Dagens fem

Dagens konstaterande:
En tonåring låter väldigt högt när hon upptäcker att det inte finns vatten i kranarna och hon MÅSTE duscha!

Dagens fundering:
Hur kan en person i sömnen trä av påslakanet från täcket, vända det ut och in, lägga täcket i en perfekt rulle i mitten av sängen för att sedan ligga under påslakanet och frysa?

Dagens underbara:
Jag är överlycklig för att min Tonåring (och de andra ungarna) förstår att jag har regler, blir arg och tjatar på dem för ATT jag älskar dem, bryr mej om dem och vill att de ska lyckas i livet!

Dagens tankar och kramar:
Går till Goa K som har det lite kämpigt nu minst sagt och till S i Sthlm som just nu sitter på sjukhuset här i Stora Staden och vakar över sin söta farmor som snart kommer lämna jordelivet.

Dagens aktiviteter:
En tur till Stora Staden där fotbollsstrumpor och benskydd har inhandlats till Bröderna Bus. Tonåringen köpte sej en snygg tröja och två nya bh:ar (som till hennes förtvivlan var tvungen att köpas med D-kupa). Utöver det har dagen varit fylld av mys, mat, godis och badkarsdykning.

Nu över till kvällsmat, nattning och film ihop med Tonåringen och hennes kompis som sover här inatt. Ha en underbar lördagskväll!

3 kommentarer:

BP sa...

Vilket varmt och fint inlägg Shannara!!!
Nu känner jag ju S lite grand och mina tankar går till henne... också!!! Ja å till goa K också förståss, även om jag inte vet vad det handlar om.
Du vet med två bästa vänner som har cancer och går igenom en tuff period just nu (ja för N har den perioden ju några år på nacken) så får jag tårar i ögonen bara vid själva tanken på "jobbigt" eller "lämnar jordelivet".
Så jag skingrar tankarna och gratulerar dig till dina mönster ungar. Vet du egentligen vilket fantastiskt "jobb" du gör med dom!!!

PS. D-kupa.... mmmmmhhhh ja, jag förstår vad hon menar faktiskt... DS

4U2 sa...

En mammas tröst som räcker länge: att barnen inte tror hon bara vill vara jobbig mot de! Grattis!

Sylla sa...

Tack för alla sms och dina ord i din blogg dom värmer älskade vännen. Tack också till BP. Var väntat att söta älskade farmor skulle gå bort då tredje återfallet av en aggressiv leukemi tog makten. Men visst gör det ont ändå. Och håller med BP Du har världens härligaste bästaste barn (förutom mina då) hihihihi.