onsdag 22 februari 2012

Lera och fruktskalssallad

Idag var det bara grått, trist och blöt ute hela dagen. Regnigt, men det bekommer då inte barnen som gärna leker i halvmeterdjupa lerhålor utan att tveka en sekund. ;)

Efter att ha lämnat kidsen vid lunch, blåst 2000 spänn på mat och slurpat i mej lite soppa så försökte jag göra lite nytta i hemmet innan jag slängde mej iväg till jobbet. På arbetet var det lika trevligt som vanligt, vad annars. =) Och det är inte alla som får besök fyllt av kramar på jobbet varje onsdag klockan sex! ;) Söta Mammas pojkar som kommer förbi på väg från Fritids.

Idag hade Stora Brorsan en kompis hemma som snällt fick följa med och hämta barn samt lämna dem på träningen en timme senare.

Efter jobbet gick allt i varann i vanlig ordning. Pojkarna hämtades på fotbollsträningen och väl hemma så skulle de duscha, småttingarna skulle byta om, alla skulle få i sej lite kvällsfika... I hallen befann sej en mur av ytterkläder, blöta och leriga, i köket såg det ut som om någon försökt förvandla bordet till fruktskalssallad och i barnens rum var varenda pinal framdragen. =(

Nåväl, strax efter nio hade lugnet lägrat sej, småbarnen sov och Mamma kunde ställa sej vid diskbaljan och sen prata länge, länge med S i Sthlm. =)

Ytterligare en härlig dag har nått sitt slut! Sov gott gänget!

1 kommentar:

BP sa...

Då hade ni tvärtom-väder i hålan. Men jag skickar ner vårvärmen till er tills imorgon!
Kul att prata med S... medan du diskade antar jag. Smart, då har man nå't vettigt att göra medan man diskar;-)