söndag 5 februari 2012

Helgsvep

Fredag:
Städningen skippades, familjen var som urlakade sillar hela eftermiddagen... Mamman lekte taxi mitt i natten åt Tonåringen!

Lördag:
Mamman jobbade mest hela dagen. Pappan hade barnen från åtta till fem. När Mamman kom hem bjöds hon på smaskigt god räksallad och hemma var det både undanplockat och diskat! Skönt... Mamman hade köpt nya filmer till ungarna så kvällen tillbringades med film och lördagsgodis. Myyys! Lilleman hade feber hela dagen...


Söndag:
Sovmorgon. Frukost med kokta ägg, juice och nybakade baguetter fyllda med skagenröra. Gott!!! Mamman skjutsade tre små barn och födelsedagspresent till Goa K där de tillbringade dagen medan Mamman jobbade. Lilleman, som kändes varm, stannade hemma och busade med Stora Brorsan samt mysade med Pappan. Tonåringen städade sitt rum (det var jättefint när Mamman kom hem), Pappan fick ta hand om tvätten! ;)

Somliga (läs Tonåringen) anser uppenbarligen att minus tjugo grader inte är ett hinder för att springa ut barfota med soporna!

Veckans irritationsmoment:
  1. Stora Brorsan vill börja åka skidor, men tvekar på grund av att några "kompisar" alltid ska påpeka hur dålig han är så fort det handlar om sporter. Fan, grabben kan inte hjälpa att han inte är lika sportig som alla andra! *morr*
  2. Sexåringen kom hem och var ledsen. Mamman frågade varför och fick snart veta att flera barn på skolan (mestadels de i tvåan) retar honom för att han använder sina rosa Hello Kitty strumpor. Vad lever vi i för samhälle?
  3. Tonåringen och hennes klasskompisar ska ha disco och uppmanas av läraren att "tigga" saker i butikerna runt om i kommunen. Vad då TIGGA? Vad är det för ordval??? *suck* Sen om eleverna går runt till olika butiker, presenterar sej ordentligt, förklarar vad de ska göra och frågar om butiken i fråga vill sponsra deras arrangemang och därefter tackar trevligt för tiden oavsett om de får hjälp eller inte är en helt annan femma.

2 kommentarer:

BP sa...

Tack för den veckoraporten - eller ja helgrapporten!
Är glad att någon av papporna uppenbarligen gjorde nå't vettigt den här helgen.
Det där med sport eller rättare sagt motsatsen kan maken berätta skräckhistorier om från hans tid i skolan.
Hello Kitty strumpor - nja, du vet ju vad jag tycker om rosa och det gäller både tjejer och killar.
Att tigga är ytterst dumt sagt faktiskt, även om det i princip går på ett ut. Fel ordval, helt klart!

Anonym sa...

Åh pappan skötte sig!

Roligt att höra.

Sandra