tisdag 14 februari 2012

Hjärtedagen är över

Efter läxor och matlagning gav sej Mamman ut i en grå värld, som luktade snö trots att inga flingor syntes till ännu, för att hämta hem minimänniskorna...

Väl hemma hann Mamman få i sej en smaskig portion köttfärssås och pasta innan hon mötte Pappan i dörren och slängde sej iväg (i halv snöstorm) mot Lilla Staden och Tonåringens utvecklingssamtal. Ett utvecklingssamtal där ingen hade minsta lilla antydan till negativa saker att yttra om min dotter (det var istället hon som tog upp hur irriterande det är med lärare som särskriver och använder sms-förkortningar på svarta tavlan). Skolarbetet verkar flyta på underbart för henne! =)

Väl hemma igen rusade Mamman upp och packade småttingarnas träningskläder och vattenflaskor på två röda innan det var dags att trava bort till idrottshallen. Träningen går lite si och så med alla små barn, men de är ju inte så gamla än... ;) Kul har de och det är det viktigaste av allt!!!

Efter träningen dumpades kidsen åter på Pappan och Mamman hamnade på föräldramöte. En trevlig tillställning som bjöd på många underbara och förlösande skratt i slutet. Vi har alldeles UNDERBAR personal här i Hålan, på samtliga tre avdelningar!

När Mamman kom hem igen sov de två minsta och Bröderna Bus låg i sängen och väntade på nattpuss från mammsen. Sjuåringen låg under täcket och fnittrade hemlighetsfullt tills Mamman hade kramat färdigt Sexåringen. När Mamman kom fram till Sjuåringens säng så sträcker han fram handen med ett hemgjort kort och säger "Grattis på Alla Hjärtans Dag mamma, du är BÄST!"

En underbar avslutning på en fullspäckad, men trevlig, dag!

"Till mamma"

"Mamma jag älskar deg från Jesper"

House och kvällsmacka avklarad, nu väntar sängen!

Hoppas ni alla haft en underbar hjärtedag!

(Och pöss på dej sms:et ;) )

Inga kommentarer: