torsdag 9 februari 2012

Rapport från dårhu... eh... sjukstugan

Ska försöka få ihop ett kort sammandrag från dagen innan det är dags att åter springa upp och ner med medicin och en gnutta tröst...

Dagen började med att ytterligare ett barn insjuknat, nämligen Stora Brorsan. Det betyder fem barn instängda mellan samma väggar en hel dag. Stora Brorsan hade ont i magen och orkade inte ens äta... Ett par timmar senare kröp det fram att det kunde ha handlat om nervositet över att göra bort sej inför alla snygga brudar i Lilla Staden under dagens fotbollscup! Mammas lilla sötnöt håller på att bli stor, snart har Mamman en tonåring till i huset!

En stor del av dagen har handlat om rosetter och SKOR! Fem av sex barn fick nya Converse av mormor och morfar då de kom hem från Brasilien. Stora Brorsan ville inte ha skor så han fick två snygga t-shirts istället. Tack igen hälsar kidsen!!!

Tonåringen var "skitnöjd" över sina skor. Kul att vara först med något! Skorna hamnade på hedersplats i hyllan tillsammans med två par andra skor av samma märke!

Bröderna Bus har tränat på att knyta rosett hela förmiddagen! Sjuåringen har haft sina skor på sej hela dagen och Mamman fick tvinga av honom dem när han gick och la sej strax efter tio! =)

Lillsmulan har också tillbringat dagen i sina nya skor (och pyjamas). "Maaammaaa, knyt en rosett!" Har varit dagens plågoramsa!

Världens sötaste Converse fick Lillen!

Efter att ungarna gjort ett halvhjärtat försök att få i sej mat (matlusten tryter totalt) så knallade Mamman iväg och handlade, därefter hämtade hon in posten och i den låg ett kuvert med tid för Tonåringens utvecklingssamtal och utvärderingar av hur hon ligger till i alla skolämnen. Mamman kan inte säga annat än att hon är så JÄKLA stolt över Tonåringens skolresultat. I nästan varenda ämne står det "Når längre än målen för Godkänt". Underbart!!! =D Fortsätt så äsklingen!!!

En gnutta frisk luft hann Mamman få då hon och Sexåringen knallade ner till läkarstationen för att kolla hans fula eksem (eller vad det är) och lyssna på hans lungor. Lungorna lät bra, såren bakom öronen måste behandlas med penicillinsalva.

Nu börjar Mamman sitt nattpass, Lillan kom just upp och klagade över huvudvärk. Sov Gott gänget!

(PS Något verkar knas med blogger. Nu är det den tionde februari och detta skulle publicerats igår, men låg av någon konstig anledning som utkast... Hoppas det publiceras nu DS)

Inga kommentarer: