tisdag 28 februari 2012

Fel i almanackan?

När jag tittade ut idag så fick jag för ett kort ögonblick för mej att vi är inne i april, men en snabb kik mot almanackan visade att hela februari inte är avklarad ännu...

Igår närapå snöstorm, idag strålande sol och 27 grader vid solväggen (14 grader ute i luften)! Inte konstigt att jag blir förvirrad!?!

I övrigt har dagen bestått av barnbyte, utomhusvistelse och taxiverksamhet.

Tonåringens kompis åkte hem och hennes bror kom hit (han stannar troligen till på fredag eller lördag) och Kusinen kom på besök medan hans mamma var till stallet och fick nya hästen skodd.

"Titta mamma... Månen skjakaj näj jag gungar så fott!"

Vårstädning?

Efter en lång, härlig utomhusvistelse (gissa om jag njutit av värmen?) kom syster hit och bjöd på glass, sen stannade hon en stund och var lite social (kors i taket! ;) ) innan hon tog med sej Kusinen och for hem till sitt.

Efter att ha avverkat nattningen av barn och sett House så drog jag ut på vägarna för att få hem Tonåringen som knatade runt på "stan" och tydligen dansade i fontäner och annat mindre passande. (Och NEJ, hon har vare sej rökt på eller ens sniffat på alkohol. Hon råkar bara vara släkt med sin kära mor!!! ;) Hehe...)

Pappan hade för resten varit så snäll så han hade åkt in på driveinbesiktningen efter verkstaden och den däringa besatta bilen jag äger hade gått igenom med blankt papper!!! Tack för hjälpen med bilen! =)

Nu ska jag försöka komma i säng innan klockan passerar midnatt och hoppas på att de stora grabbarna lägger sej innan det är dags att kliva upp igen! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Vårkänslor här med - igår, mindre bra idag, så japp, det är fortfarande mars. Bra att bli påmind om det då och då;-)
Grattis till nollan i protokollet. Så skönt!