måndag 27 februari 2012

Sista dagen med Stockholmsbesök

Ibland går tiden alldeles för fort, idag var det redan dags för S och hennes goa ungar att fara tillbaka mot huvudstaden (med ett övernattningsstopp hos S föräldrar på vägen).

Sista dagen här vaknade lilla D med feber och...

...utanför fönstren vräkte snön ner hela dagen! =(

Dagen tillbringade småbarnen med att vända upp och ner på varenda pinal som finns i barnens rum. Mammorna tvättade och lagade mat mest hela dagen och de stora barnen skötte sej själva... Antar att dator, film och massa prat stod på deras agenda. Två av de stora gossarna var faktiskt till och med ute en sväng och tonåringarna tog bussen in till Lilla Staden och blev borta ända till kvällen.

När klockan passerat åtta var alla magar mätta på stek och potatis och det var dags för S att packa in barnen i, den redan packade, bilen.

Massa många pussar och kramar blev det...

Värsta kärleksparet! ;)

Hoppas att vi snart ses igen... Tack för ett par underbara dagar, saknar er redan!!! =D

Pappan dök upp innan dagen tagit slut eftersom han ska köra in min bil till verkstaden och få den ena ABS-kransen fram utbytt. Härligt att slippa dra med alla ungar för att lämna in bilen sju på morgonen i Stora Staden. =)

Dags att jaga de tre större barnen i säng, antar att jag kommer få både skäll och onda ögat! ;)

3 kommentarer:

BP sa...

Jag tror att M och D är som gjorda för varandra;-)

Sylla sa...

Vi saknar er också. MASSOR!!! M och D var väldig goa mot varandra emellanåt. :) speciellt när det var dags för hejdå. Tyvärr så lyckades inte någon utav pussarna på kort. Hahaha Cya soon

Sylla sa...

Saknar er i massor också. M och D var väldigt söta när det skulle sägas hejdå synd att en liten puss går så fort att man inte får ner dom på bild. :)