lördag 25 februari 2012

Dagens tre...

Dagens tre större händelser!

Innan vare sej Mamman eller ungarna tagit sej ur pyjamasen så stod Sötisen, hennes föräldrar och hennes två äldre syskon utanför dörren och Snufflan tjatade ihjäl sej om att baka muffins.

Mamman slog två flugor i en smäll, Lillan, Lillen och Sötis fick helt enkelt baka muffins med lite assistans av de vuxna som samtidigt passade på att vara sociala. =D


Strax före lunch åkte alla utom Sötisens Tonårssyster som stannade hos Tonåringen (och så ska göra till på tisdag), Mamman slängde ihop stuvade makaroner och falukorv och knappt hann maten i magen innan det var dags att packa ihop inför dagens nästa höjdpunkt - FOTBOLL!

Bröderna Bus skulle spela sin första match. Kila-Gillberga mötte Eskilsäter i en uppvisningmatch precis innan finalen i den cup som pågick mellan en massa svettiga karlar. Första matchen inför fulla läktare, vilken känsla... ;)

Uppställning inför matchstart, Sexåringen (med nummer 9 på ryggen) står längst fram. Taggad till max!


Sjuåringen (med nummer 7 på ryggen) spelade back idag.

Han gjorde sitt jobb väl. =)

Tack för en trevlig match!

Pojkarna är nu supertaggade och längtar redan efter nästa match, det bekommer dem inte särskilt mycket att de åkte hem med en 2-0 förlust i bagaget och det är det som är så underbart med barn... De vill bara ha KUL!!!

Lilla Staden lämnades i solnedgången...

...som varade ända tills bilen nådde destination Hålan knappt 25 minuter senare.

Väl hemma igen plockade Mamman undan lite medan barnen blåste ballonger och förberedde inför ett litet tvåårsfirande...

S i Sthlm och hennes ungar kom nämligen nu ikväll (och stannar till på måndag eller tisdag) och lilla söta D fyller två idag, Hipp Hipp Hurra. Lite lustigt är det att vi firade Lillemans tvåårsdag hemma hos dem i Stockholm. =)


Tänk att en anteckningsbok kan bli värsta bästa presenten!? ;)Lilla D är universums största härmapa vilket Snufflan snabbt snappade upp och hade fruktansvärt roligt med hela kvällen. =D

Kvällen blev sen för de små liven, ingen sov före tjugotvå. De fem större barnen är vakna än och klockan passerar midnatt om bara ett par minuter. Antar att jag och S kommer ha en hel del att prata om vilket innebär att det hinner bli morgon innan vi kommer i säng! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Ett härligt inlägg, speciellt fotbollsbilderna såklart;-)
Hälsa S så mycket! Å vad D har blivit stor!!!
Hoppas ni hann prata/skratta/äta/dricka hela natten. Är det sportlov så är det eller hur;-9